Het Jonge Harten Theaterfestival en theatermaker Peerke Malschaert zoeken jongeren tussen de 12 en 17 jaar die in of rondom Groningen wonen en mee willen doen aan het project: MeAtTheZoo.

Om mee te kunnen doen hoef je niet persé al een vlogger te zijn of een eigen kanaal te hebben. Zolang je maar niet bang bent om te laten zien wie je bent. Want dáár zijn we nieuwsgierig naar.. wie ben JIJ?

We gaan onderzoeken hoe je elkaar op een bepaalde manier kunt leren kennen, ondanks dat je elkaar nog nooit in ‘real life’ hebt ontmoet. Na deze 7 weken van vloggen volgt er op 16 november (tijdens de opening van het Jonge Harten Festival) een live ontmoeting met alle deelnemers. Deze ontmoeting is tevens de voorstelling en daarbij nodigen wij publiek uit! Als je dit experiment graag aan wil gaan is het belangrijk dat je geen van de andere deelnemers kent.

Lijkt jou dit te gek en kan je bijna niet wachten om te beginnen met vloggen? Reageer dan voor 16 september door contact op te nemen met Afra Rijkhoff.

Telefonisch: 06-22076888 óf via email: af.rijkhoff@gmail.com

 

Hieronder alvast een tipje van de sluier 😀

Ons festivalhart

Dit is het hart en de ontmoetingsplek van het festival. Voer hier een goed gesprek onder het genot van een drankje, doe je smaakpapillen een plezier met onze festivalhap en gooi later op de avond je dansmoves in de strijd wanneer de DJ's het overnemen. Ook kun je hier met al je festivalvragen terecht bij het infopunt en kun je kaarten kopen bij de kassa.

Kom gezellig langs voor een kop koffie of een borrel in het café!