Anna stelt zich voor…

Door: Anna

Anna

Mijn naam is Anna, ik studeer Nederlands en theaterwetenschap. Daarnaast schreef ik voor verschillende studentenblaadjes. Van de zomer schreef ik voor ABC-yourself, een fictie-blog voor beginnende schrijvers. In 2015 deed ik mee aan een internationaal theaterproject van Prins te Paard, maar over het algemeen ben ik meer van het kijken dan het spelen. Ik vind het zo bijzonder dat je in feite met een paar honderd man naar een zwarte doos kijkt waarin mensen net doen alsof je er niet bent, en dat je er toch in opgaat, en even helemaal vergeet waar je bent.

Ook iets voor jou?

Blog / / door: Auke-Jan

Auke-Jan stelt zich voor…

Auke-Jan Ik ben Auke-Jan: 23 jaar, wannabe muzikant/filmmaker en student. Ik wil lekker graven en wroeten en mij onderdompelen in het festival. Ik wil theatermakers…

Blog / / door: Kim

Kim stelt zich voor…

Kim Een kort intro over deze blogster in spé. Dat begint met Kim. Gevolgd door 22. En tot slot Groningen. Passie voor Dans & Theater.…

Blog / / door: Joyce

Joyce stelt zich voor…

Joyce Naar een stuk kijken kan iedereen, maar wat neem je hieruit mee? Joyce Banus, 20 jaar, houdt van theater en vindt schrijven interessant maar…

Festivaltickets!!

Word jij onze theateraddict en koop je een Festivalticket bij ons? Hierbij heb je meerdere voorstellingen voor een heel lekker prijsje!

Word diehard theaterfan, koop een Festivalticket!