Anna stelt zich voor…

Door: Anna

Anna

Mijn naam is Anna, ik studeer Nederlands en theaterwetenschap. Daarnaast schreef ik voor verschillende studentenblaadjes. Van de zomer schreef ik voor ABC-yourself, een fictie-blog voor beginnende schrijvers. In 2015 deed ik mee aan een internationaal theaterproject van Prins te Paard, maar over het algemeen ben ik meer van het kijken dan het spelen. Ik vind het zo bijzonder dat je in feite met een paar honderd man naar een zwarte doos kijkt waarin mensen net doen alsof je er niet bent, en dat je er toch in opgaat, en even helemaal vergeet waar je bent.

Ook iets voor jou?

Blog / / door: Auke-Jan

Auke-Jan stelt zich voor…

Auke-Jan Ik ben Auke-Jan: 23 jaar, wannabe muzikant/filmmaker en student. Ik wil lekker graven en wroeten en mij onderdompelen in het festival. Ik wil theatermakers…

Blog / / door: Kim

Kim stelt zich voor…

Kim Een kort intro over deze blogster in spé. Dat begint met Kim. Gevolgd door 22. En tot slot Groningen. Passie voor Dans & Theater.…

Blog / / door: Joyce

Joyce stelt zich voor…

Joyce Naar een stuk kijken kan iedereen, maar wat neem je hieruit mee? Joyce Banus, 20 jaar, houdt van theater en vindt schrijven interessant maar…

Ons festivalhart

Dit is het hart en de ontmoetingsplek van het festival. Voer hier een goed gesprek onder het genot van een drankje of doe je smaakpapillen een plezier met onze festivalhap. Ook kun je hier met al je festivalvragen terecht bij het infopunt en kun je kaarten kopen bij de kassa.

Kom gezellig langs voor een kop koffie of een borrel in het café!