Besmet met het Jonge Harten virus

Door: Floor Hogerheijde

“Jonge Harten is hartstikke leuk. Daar kwam ik achter toen ik vorig jaar met het Jonge Harten virus werd besmet. Als blogger heb ik vorig jaar een gezellige tijd gehad met leuke mensen. Veel mooie theatervoorstellingen gezien en in rap tempo reviews en sfeerverslagen opgetikt in het festivalhart van Jonge Harten.

Blogger zijn bij Jonge Harten was mijn eerste ervaring als young professional binnen het culturele werkveld. Het was leuk om te ervaren hoe je in korte tijd veel met anderen in contact bent en samenwerkt tijdens dit festival. Ook is het heel gezellig om met mensen samen te werken met soortgelijke interesses.

Jonge Harten heb ik leren kennen als een festival waar je jezelf kunt zijn. Waar je kunt lachen, er een beroep wordt gedaan op je creativiteit en waar je inspiratie haalt uit theatervoorstellingen. Het festival duurt negen dagen en is elke dag weer anders. In het festivalhart van Jonge Harten was het redactielokaal van de bloggers gesitueerd. Het kloppend hart zou je kunnen zeggen. Elke avond een redactievergadering en daarna was het op pad, schrijven en publiceren. Natuurlijk komt er niets uit je handen op een lege maag. Een uitkomst was dan ook de daghap bij het festivalrestaurant. Tijdens het eten kon je met andere bloggers alvast vooruitblikken op interessante voorstellingen van die avond. En kon je, als dat nodig was, even stoom afblazen.

Het was eerst even wennen, want er komt zoveel op je af. Maar ik was eigenlijk al snel gewend. Het beste is om niet te lang na te denken maar gewoon te doen. Dat was dan ook precies wat ik dacht, toen ik voor het eerst de Jonge Harten flyer in mijn hand had, tijdens een bezoekje aan Het Concerthuis.

En nu, een jaar later, werk ik weer mee aan het Jonge Harten Theaterfestival. Nu in het marketingteam. Het festival vindt dit jaar plaats van 20 t/m 28 november 2015 en de voorbereidingen zijn op het Jonge Harten kantoor al in volle gang. Het belooft weer een geweldige editie te worden!

Als je nog twijfelt om mee te werken aan het Jonge Harten Theaterfestival in de vorm van blogger, promoteamlid of bezoeker, een wijze raad: twijfel niet, doe het gewoon. Want bijzijn is tenslotte meemaken!”

Pssst. Jonge Harten is nog op zoek naar bloggers, vrijwilligers en promotieteamleden. Join our team!

Eten!..

Zoals je van ons gewend bent is er ook dit jaar weer een heerlijke festivalhap voor €12,50. Kom langs in het Festivahart en koop bij de kassa je voucher om bij ons aan te schuiven!

Iedere dag een bijzondere festivalhap!