Het Festival Lab is gestart!

Door: Lies Mensink

De eerste bijeenkomst is geweest en daarmee is het Festival Lab een feit! Na vele semesters vol diep theoretische artikelen gaan tien studenten Kunst, Cultuur en Media (KCM) van de Rijksuniversiteit Groningen zich eindelijk wagen aan de praktijk. Een klein kijkje in de grote-boze-mensen-wereld, en oh wat is die leuk! Als KCM-student en blogger eet ik stiekem mee van twee walletjes en dat smaakt me goed.

Tijdens Jonge Harten zullen wij, de tien KCM studenten, het festivalpubliek eens goed onder de loep nemen. De subjectieve culturele bril wordt dan even afgezet en vervangen door die van een streng objectief onderzoeker. Wij gaan ons wagen aan de keiharde wetenschap; de steekproeven staan alvast klaar en de reageerbuisjes borrelen mysterieus.

Onder toeziend oog van verschillende experts zullen we het festival en de festivalgangers onderzoeken. Iedere expert is afkomstig uit een specifieke academische discipline en Jonge Harten is voor hen nog onbekend terrein. Hopelijk komen wij samen tot revolutionaire en totaal verschillende bevindingen, die wij jullie uiteraard niet zullen onthouden. Iedere avond om 23:00 uur bespreken wij met één van de experts de resultaten van de dag. Je kunt ons niet over het hoofd zien; op weg naar het theatercafé kom je langs ons lab in de entreehal van De Gym. Zo steek je ook nog iets op, onderweg naar je biertje.

Festivaltickets!!

Word jij onze theateraddict en koop je een Festivalticket bij ons? Hierbij heb je meerdere voorstellingen voor een heel lekker prijsje!

Word diehard theaterfan, koop een Festivalticket!