Joyce stelt zich voor…

Door: Joyce

Joyce

Naar een stuk kijken kan iedereen, maar wat neem je hieruit mee?
Joyce Banus, 20 jaar, houdt van theater en vindt schrijven interessant maar nog niet altijd even makkelijk.

In de blogs die ik de komende tijd voor Jonge Harten ga schrijven kun je mijn eigen kijk op de voorstelling verwachten, wat vond ik ervan en welke thema’s spraken mij aan. Voorstellingen maken  pas impact op mij wanneer ze inspelen op mijn gevoel en wanneer ik me verbonden voel met de thema’s die in de voorstelling voorkomen. Ik houd het meest van actie op het toneel, lekker fysiek theater.

Ook iets voor jou?

Blog / / door: Auke-Jan

Auke-Jan stelt zich voor…

Auke-Jan Ik ben Auke-Jan: 23 jaar, wannabe muzikant/filmmaker en student. Ik wil lekker graven en wroeten en mij onderdompelen in het festival. Ik wil theatermakers…

Blog / / door: Leonie

Leonie stelt zich voor…

Leonie Vanaf het moment dat ik leerde praten, moest mijn moeder bijna wekelijks naar mijn ‘show’ komen kijken. Ik zong dan liedjes (het liefst van…

Blog / / door: Wouter

Wouter stelt zich voor…

Wouter Jij bent de kleuter en ik ben de badmeester. Om je aan het zwemmen te krijgen geef ik je een harde duw op het…

Ons festivalhart

Ons festivalhart zit dit jaar wederom aan de Oosterstraat 7a, in de steeg achter het Grand Theatre. Kijk om het hoekje en vind ons daar! Dit is hét hart en dé ontmoetingsplek van het festival. Je kunt hier terecht voor een goed gesprek, een drankje en elke avond draait er een DJ. Wat ons betreft kunnen de voeten dus van de vloer! Ook kun je hier terecht met al je vragen bij het infopunt en kun je meteen een kaartje aanschaffen bij de kassa.

Kom gezellig langs voor een kop koffie of een borrel in het café!