Kim stelt zich voor…

Door: Kim

Kim

Een kort intro over deze blogster in spé. Dat begint met Kim. Gevolgd door 22. En tot slot Groningen. Passie voor Dans & Theater. De derde passie in ontwikkeling is schrijven:

Ik neem je graag mee in de wonderlijke wereld van theater. Met respect zullen we deze wereld betreden en ons laten meevoeren in hersenspinsels van theatermakers. Waar een theatermaker links bedoeld zullen wij soms rechts vinden en dat is het mooie, alles is mogelijk in deze bijzondere wereld. We vinden plezier, een mooie boodschap of worden aan het denken gezet. Na mijn ontdekkingstocht breng ik mijn mening aan het licht. Wat heb ik ontdekt?

Vanuit de wonderlijke theater wereld, zo op je beeldscherm.

Durf je mee op avontuur?

Ook iets voor jou?

Blog / / door: Leonie

Leonie stelt zich voor…

Leonie Vanaf het moment dat ik leerde praten, moest mijn moeder bijna wekelijks naar mijn ‘show’ komen kijken. Ik zong dan liedjes (het liefst van…

Blog / / door: Auke-Jan

Auke-Jan stelt zich voor…

Auke-Jan Ik ben Auke-Jan: 23 jaar, wannabe muzikant/filmmaker en student. Ik wil lekker graven en wroeten en mij onderdompelen in het festival. Ik wil theatermakers…

Blog / / door: Merijn

Merijn stelt zich voor…

MERIJN 23 jaar Student docent theater Gezocht voor verbale moord Na 5 uur gekakel in het kippenhok kon hij zich niet meer inhouden. De vos…

Ons festivalhart

Dit is het hart en de ontmoetingsplek van het festival. Voer hier een goed gesprek onder het genot van een drankje. Ook kun je hier met al je festivalvragen terecht bij het infopunt en kun je kaarten kopen bij de kassa. Het Festivalhart zit aan de Oosterstraat 13a.

Kom gezellig langs voor een kop koffie of een borrel in het café!