Kom dat zien, kom dat zien! Kompagnie Kistemaker!

Hersterliena Wolthuis

Door: Laura van der Velden

Kompagnie Kistemaker speelt vandaag om 21:00 uur voor de tweede keer het zesde deel: MACHT! De toegankelijke, twaalfdelige theaterserie ‘Missie Márquez’ vermaakt je. Zowel de persoonlijkmakende kleding, het speelse decor met in de lucht hangende, gouden vissen en ook het persoonlijke verhaal maken de voorstelling compleet. Met alle aandacht blijf je luisteren en kijken.

Aanstaande zaterdag om 19:00 uur vindt de Missie Marquez Marathon plaats, in hun kennistent op de vismarkt. Hier spelen zij deel vier: KENNIS, deel vijf: PASSIE en deel zes: MACHT!

Bekijk hier de vlog van Linn & Laura, inclusief de sfeerbeelden én een interview met het achternichtje van de vertaler Gabriel García Márquez: Karlijn Kistemaker!

Ons festivalhart

Ons festivalhart zit dit jaar wederom aan de Oosterstraat 7a, in de steeg achter het Grand Theatre. Kijk om het hoekje en vind ons daar! Dit is hét hart en dé ontmoetingsplek van het festival. Je kunt hier terecht voor een goed gesprek, een drankje en elke avond draait er een DJ. Wat ons betreft kunnen de voeten dus van de vloer! Ook kun je hier terecht met al je vragen bij het infopunt en kun je meteen een kaartje aanschaffen bij de kassa.

Kom gezellig langs voor een kop koffie of een borrel in het café!