Lekker Kletsen met Leonie en Kim – De feestende katereditie

Door: Leonie Zuidersma en Kim Oosterhoff

Joehoe, daar zijn we weer! De Razende Reporters tijdens de grote finale. Jonge Harten 2017 zat er bijna op, maar niet voordat: Het Grand Theatre veranderde in een theatraal feest walhalla. Voor niets minder dan het CLASH #3 eindfeest. Poef, glitter, confetti! Shine jij! Shiiine!

Nu waren wij, de bloggers, vrijwilligers, vormgevers etc. de hoofdact, nu was het podium van ons. De festival cirkel was rond. Dat was genieten geblazen! We lieten ons gaan, namen een drankje, deden een dansje. Het feest was mooi, het feest was fijn.

De opleiding tot het zijn van Beyoncé in de voorstelling Don’t Worry, Be Yoncé bleek een goede opwarmer voor de Twerkshop. Met massaal enthousiasme worden de billen losgegooid. Van bodyroll tot borsttwerk. Niet hurken, maar twerken. Op een aantal toeschouwers na, gaat het super professioneel.

Op het balkon en voor de deur staat minder rook dan in de Grote Zaal. Daar roepen twee DJ sjeiks op om je chakra’s open te gooien. Gelukkig is het al wat later op de avond en vloeit het bier, de gezelligheid en de Spa Rood rijkelijk. De opengegooide chakra’s deinen mee op de muzikale wereldreis.

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Na een melodramatisch afscheid nemen we afscheid van CLASH #3 en dansen de deur uit.

Hoe kunnen we de avond beter afsluiten dan met een feestsnack? Niet! Op naar de snackbar. Nou dat gaat er wel in hoor! Lekkerrr! Om Kim te citeren: “Wie eet er nou patat met zonder niks”.

Als we aan ons patatje mayo en kroketje zitten beseffen we dat Jonge Harten (voor nu) voorbij is. *dramatische snik*

Maar meid raap jezelf bij elkaar, volgend jaar uiteraard weer een editie! Whoop, whoop!  Wij, de razende reporters kunnen niet wachten en velen met ons. 

Tot slot een Goodbye van de Bloggers! We zijn met liefde in de pen geklommen maar voor nu leggen we ons strijdwapen neer.

Twerkende groetjes,

the one and only 2017 bloggers.

Eten!..

Zoals je van ons gewend bent is er ook dit jaar weer een heerlijke festivalhap voor €12,50. Kom langs in het Festivahart en koop bij de kassa je voucher om bij ons aan te schuiven!

Iedere dag een bijzondere festivalhap!