Leonie stelt zich voor…

Door: Leonie

Leonie

Vanaf het moment dat ik leerde praten, moest mijn moeder bijna wekelijks naar mijn ‘show’ komen kijken. Ik zong dan liedjes (het liefst van K3) en deed bijbehorende dansjes en toneelstukjes. Een one-woman show.

Ik ben Leonie en inmiddels ben ik 24 jaar. Ondanks die jarenlange oefening kijk ik nu meer naar theater. Dat heb ik tijdens mijn studie Kunsten, Cultuur en Media aan de RUG dan ook veel gedaan. Nu is het tijd om dat voor Jonge Harten te doen. Op mijn blog zal je die passie zien doorschemeren, wanneer ik klets met makers en over

Ook iets voor jou?

Blog / / door: Edwin

Edwin stelt zich voor…

Edwin Als je me zoekt, zit ik op de achterste bank. Ik observeer het liefst van een afstand. Ik kijk naar mensen, ook al weten…

Blog / / door: Joyce

Joyce stelt zich voor…

Joyce Naar een stuk kijken kan iedereen, maar wat neem je hieruit mee? Joyce Banus, 20 jaar, houdt van theater en vindt schrijven interessant maar…

Blog / / door: Merijn

Merijn stelt zich voor…

MERIJN 23 jaar Student docent theater Gezocht voor verbale moord Na 5 uur gekakel in het kippenhok kon hij zich niet meer inhouden. De vos…

Ons festivalhart

Ons festivalhart zit dit jaar wederom aan de Oosterstraat 7a, in de steeg achter het Grand Theatre. Kijk om het hoekje en vind ons daar! Dit is hét hart en dé ontmoetingsplek van het festival. Je kunt hier terecht voor een goed gesprek, een drankje en elke avond draait er een DJ. Wat ons betreft kunnen de voeten dus van de vloer! Ook kun je hier terecht met al je vragen bij het infopunt en kun je meteen een kaartje aanschaffen bij de kassa.

Kom gezellig langs voor een kop koffie of een borrel in het café!