Wie zijn de Bloggers van 2016?

Door: Jonge Harten

Met een redactie van jonge schrijvers gaan we verslag doen van alles wat zich voor en achter de schermen afspeelt bij Jonge Harten. Wie zijn de Bloggers van 2016? Hieronder stellen ze zich aan je voor!

Rutger Wiechers
Wie wordt er nerveus van mensen in de trein, heeft te veel feitjes over geschiedenis paraat en wordt enthousiast van alles wat absurd is en obscuur? Nee, het is niet dat gekke jongere broertje van die vriendin die je al geen tijden hebt gezien, maar waar je binnenkort echt eens wat mee moet gaan drinken om bij te kletsen, terwijl je er eigenlijk allebei geen zin in hebt. Had gekund, maar nee. Het is de 21-jarige student uit Groningen met een petje. Het is ik, Rutger! En tijdens Jonge Harten zullen jullie al mijn gebazel kunnen lezen over voorstellingen op de blog. Tot snel, lieve lezers!

Anke Odinga
Ik verwonder me graag. Over alledaagse dingen, over mezelf, over jou. Ik aanschouw de wereld met een open, nieuwsgierige blik. Ik probeer mensen te zien zoals ze zijn. Vooroordelen laat ik thuis, die passen niet in mijn straatje. Of oordeel ik nu te snel? 😉

Mijn naam is Anke, al enkele jaren trotse inwoner van Groningen. Schrijven over theater is nieuw voor me, maar mij kennende beschrijf ik dit beeldend, met oog voor details, op zoek naar diepere lagen, gevoelige snaren en… met een filosofische inslag. Want mensen aan het denken zetten is wat ik graag doe.

Oh, enne… Nieuwsgierig naar wat ik nog meer schrijf? Www.tussenderegels.net


Afra Rijkhoff

Hoi!

Ik ben een spontane jonge meid uit het Noorden van het Westen van het land. Na een lange, zeer romantische strandwandeling geniet ik het meest van een decaf, soya cappuccino’s en m’n lifetime abonnement op de Penny, meteen ook m’n beste vriendin.
Aldus mijn perfecte vrijdagavond.

Ik zit in het derde jaar van de Docent Theateropleiding in Leeuwarden. Ik houd van voorstellingen met een goede dosis explosiviteit. Voorstellingen die een beetje schuren. Wanneer de meeste mensen liever wegkijken, kruip ik nog een stukje dichterbij.

Laura van der Velden
Niet veel make-up, gekruld, donkerbruin haar, social media verslaafd [Instagram!], kan bijna geen errr zeggen, perfectionistisch, netjes en een tikkie gekleurd.
Ik ben Laura van der Velden [interieur architect in opleiding bij kunstacademie Minerva] en ben dit jaar onderdeel van DE blogredactie Jonge Harten 2016.
Blogs die persoonlijk & eerlijk zijn, en omdat mijn passie interieur & architectuur is beschrijf ik graag voor jou hoe de voorstellingen eruit zien, welke kleuren er gebruikt worden en met welke composities er gewerkt wordt. Bloggen over theater waar ik nog niet eerder van gehoord heb. Interessant voor jou, maar ook voor mij! Het is de bedoeling dat je mee geniet van de ervaring dat ik heb opgedaan.

Lees meer over mij op LM blog. Een blog over [mijn] lifestyle; wonen & werken! https://lauramaureen95.wordpress.com

Robin Achterhof
Robin motherfucking Achterhof. Wat een naam, wat een vent, wat een talent. Vanuit zijn perspectief als psycholoog, filosoof, theatermaker- en kenner, én algeheel wereldwonder, schrijft hij hier over wat zijn oog trekt. Robin motherfucking Achterhof ziet graag theater dat iets met je doet, je aan het denken zet, of nieuwe en spannende gevoelens bij je naar boven brengt. Dit schrijft hij vervolgens op in zijn befaamde en revolutionistische stijl. Zoals hier. Een groot denker zei ooit: ‘Objectieve waarheid is een illusie, maar Robin motherfucking Achterhof komt met zijn recensies wel erg dichtbij.’ Die man? Robin moth… je snapt hem al.

 

Festivaltickets!!

Word jij onze theateraddict en koop je een Festivalticket bij ons? Hierbij heb je meerdere voorstellingen voor een heel lekker prijsje!

Word diehard theaterfan, koop een Festivalticket!