Wouter stelt zich voor…

Door: Wouter

Wouter

Jij bent de kleuter en ik ben de badmeester. Om je aan het zwemmen te krijgen geef ik je een harde duw op het startblok. Pets, met je blote buikje op het water. Omdat je nog niet goed kan zwemmen, zak je onmiddellijk kopje-onder. De haak aan mijn zwemstok trekt je weer omhoog. Gedwee houd je deze haak vast en sleep ik je het zwembad door.

Alleen dan ben ik in bovenstaand verhaal een blogger, geen badmeester. De harde duw is een pakkende inleiding en mijn zwemstokhaak is het zogeheten “nieuwshaakje”.

Ik ben Wouter Hoving (22), student journalistiek en woon in Groningen. Ik ga bloggen op het Jonge Harten Festival. Naar verwachting een week vol inspirerend, leipe en ongetwijfeld briljante theaterstukken.

Ook iets voor jou?

Blog / / door: Kim

Kim stelt zich voor…

Kim Een kort intro over deze blogster in spé. Dat begint met Kim. Gevolgd door 22. En tot slot Groningen. Passie voor Dans & Theater.…

Blog / / door: Merijn

Merijn stelt zich voor…

MERIJN 23 jaar Student docent theater Gezocht voor verbale moord Na 5 uur gekakel in het kippenhok kon hij zich niet meer inhouden. De vos…

Blog / / door: Edwin

Edwin stelt zich voor…

Edwin Als je me zoekt, zit ik op de achterste bank. Ik observeer het liefst van een afstand. Ik kijk naar mensen, ook al weten…

Ons festivalhart

Ons festivalhart zit dit jaar wederom aan de Oosterstraat 7a, in de steeg achter het Grand Theatre. Kijk om het hoekje en vind ons daar! Dit is hét hart en dé ontmoetingsplek van het festival. Je kunt hier terecht voor een goed gesprek, een drankje en elke avond draait er een DJ. Wat ons betreft kunnen de voeten dus van de vloer! Ook kun je hier terecht met al je vragen bij het infopunt en kun je meteen een kaartje aanschaffen bij de kassa.

Kom gezellig langs voor een kop koffie of een borrel in het café!