De Nieuwe Harten Club

Sta jij open voor nieuwe ervaringen?

De Nieuwe Harten Club zoekt: nieuwsgierige Groningse jongeren (12 – 17 jaar)!

Wij zijn op zoek naar tien jongeren die meer willen meemaken en zien op het Jonge Harten Theaterfestival. Zij zullen samen De Nieuwe Harten Club vormen.

Daag jij jezelf graag uit om nieuwe dingen te leren? Ontmoet je graag andere jongeren die je anders misschien niet zou leren kennen? Ben jij altijd nieuwsgierig naar theater, dans en muziek of een kijkje achter de schermen? Dan zoeken we jou! Meld je aan en ontdek samen met De Nieuwe Harten Club wat theater nog meer te bieden heeft.

<3 Wat gaan we doen?

De leden van De Nieuwe Harten Club gaan samen naar voorstellingen in het theater en op andere plekken in de stad die je misschien nog niet kent. Omdat wij geloven dat theater een plek is om elkaar te ontmoeten en je te laten verrassen, zijn wij benieuwd naar jouw ervaring en mening. Om deze bijzondere ontmoetingen ook met Groningen te delen maken we blogs & vlogs over je ervaringen!

De Nieuwe Harten Club komt vier avonden samen. De eerste datum waarop we elkaar ontmoeten is op 31 oktober van 19.00 tot 21.00 uur bij het Jonge Harten Kantoor op het station.

De andere data waarop we samenkomen en voorstellingen gaan zien, zijn:

  • Woensdag 14 november DIY Identiteit –  19.30 uur Grand Theatre.
  • Vrijdag 16 november Premièreavond Jonge Harten – MeAtTheZoo om 19.30 uur in Grand Theatre
  • Woensdag 21 november Morning, Mourning 18.00 uur op een bijzondere locatie in de stad

Ben je enthousiast? Meld je aan! & vind je het spannend om alleen te komen? Vraag dan een vriend of vriendin mee!

<3 Hoe meld je je aan?

Dat is gelukkig helemaal niet zo moeilijk! Stuur vóór 1 oktober een mailtje naar anika@jongeharten.nl, of vraag je docent of ouders om je te helpen en jou en je vriend of vriendin aan te melden. Vraag je ook even toestemming aan je ouders? Heb je nog vragen? Laat dit dan gerust weten via ditzelfde e-mailadres. Deelname aan De Nieuwe Harten Club is gratis!

 

Ons festivalhart

Ons festivalhart zit dit jaar wederom aan de Oosterstraat 7a, in de steeg achter het Grand Theatre. Kijk om het hoekje en vind ons daar! Dit is hét hart en dé ontmoetingsplek van het festival. Je kunt hier terecht voor een goed gesprek, een drankje en elke avond draait er een DJ. Wat ons betreft kunnen de voeten dus van de vloer! Ook kun je hier terecht met al je vragen bij het infopunt en kun je meteen een kaartje aanschaffen bij de kassa.

Kom gezellig langs voor een kop koffie of een borrel in het café!