Wij staan open voor andere ideeën en ervaringen!

De Grote Harten Club

Samen met het Grand Theatre is Jonge Harten De Grote Harten Club gestart, omdat we niet alleen theater aan jou willen laten zien, maar vooral jou en ons publiek willen leren kennen. We zijn benieuwd naar alle verrassende ideeën, nieuwe ontmoetingen, de stad waar we ons in bevinden en vooral de (jonge) mensen die daarin wonen. In De Grote Harten Club zitten 10 mensen tussen de 18 en 30 jaar met verschillende interesses en achtergronden die nog niet vaak naar theater zijn geweest. Samen met hen onderzoeken we wat theater nog meer kan zijn.

De Grote Harten Club komt het dit theaterseizoen tien keer in de avond samen. Alle avonden staat er een mooie voorstelling op het menu. Voor of na de voorstelling zullen we steeds in een inspirerende setting onze eigen ervaringen en ideeën uitwisselen. De ene keer gaan we aan de slag met een workshop, de andere keer gaan we in gesprek met een theaterprogrammeur, theatermaker of een expert op een ander gebied.

Verwachtingen 

Elke keer is er ook een thema aan deze avond gekoppeld en bij de eerste avond hebben wij gesproken over verwachtingen. Wat verwacht je als jij voor het eerst naar theater gaat? Weet je wat de invulling van de avond gaat zijn of is het niet erg als het compleet iets anders blijkt te zijn? Doe je van te voren onderzoek over de voorstelling of laat jij je leiden door de verrassing? Zomaar wat vragen die ook bij de eerste meeting van de Grote Harten Club van Jonge Harten en het Grand Theatre aan bod kwamen.

Wij houden in het theater wel van een verassing, ook al is dat soms spannend. En jij? Durf jij je te laten verassen op Jonge Harten?

*Illustratieprops voor Knetterijs

Eten!..

Zoals je van ons gewend bent is er ook dit jaar weer een heerlijke festivalhap voor €12,50. Kom langs in het Festivahart en koop bij de kassa je voucher om bij ons aan te schuiven!

Iedere dag een bijzondere festivalhap!