De Grote Harten Club zoekt: Nieuwsgierige Groningse jongeren (18 – 30 jaar)

Sta jij open voor andere ideeën en ervaringen?

Daag jij jezelf graag uit om nieuwe dingen te leren? Ontmoet je graag mensen die je anders niet zou leren kennen? Ben jij altijd nieuwsgierig naar wat er speelt in de stad Groningen? Dan zoeken we jou! Word lid van De Grote Harten Club van het Grand Theatre en het Jonge Harten Festival en onderzoek samen met ons wat theater nog meer kan zijn.

<3 Wie zoeken we?

Voor De Grote Harten Club zijn we op zoek naar 10 – 15 jonge mensen met verschillende interesses en achtergronden, die

  • tussen de 18 en 30 jaar oud zijn,
  • wonen in (de omgeving van) Groningen,
  • nog niet (vaak) in het theater geweest zijn, maar wel nieuwsgierig naar wat er zich in de theaterzaal afspeelt,
  • en misschien het belangrijkste: openstaan voor nieuwe ervaringen en andere mensen.

Herken jij jezelf hierin? Dan is er een match!

<3 Wat gaan we doen?

De leden van De Grote Harten Club gaan samen met Grand Theatre en Jonge Harten op zoek naar wat theater is, maar vooral ook wat het nog meer kan zijn. Want voor ons is de theaterzaal een belangrijke plek waar nieuwsgierige mensen elkaar kunnen ontmoeten om zich te laten verrassen, verwonderen en ontroeren. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en mening!

De Grote Harten Club komt het komende theaterseizoen tien keer in de avond samen. Alle avonden staat er een mooie voorstelling op het menu. Voor of na de voorstelling zullen we steeds in een inspirerende setting onze eigen ervaringen en ideeën uitwisselen. De ene keer ga je aan de slag met een workshop, de andere keer ga je in gesprek met een theaterprogrammeur, theatermaker of een expert op een ander gebied. Laat je dus verrassen!

Hieronder al data die vast staan, later in het jaar zetten we de laatste data vast.
> woensdag 17 oktober
> tussen 16 – 24 november (3 momenten tijdens het Jonge Harten Festival)
> zaterdag 22 december

<3 Hoe word je lid?

Dat is gelukkig helemaal niet zo moeilijk! Als je voor 17 september 2018 een mailtje stuurt naar info@jongeharten.nl, dan zorgen wij voor de rest. Heb je nog vragen? Laat dit dan ook gerust weten via dit e-mailadres. Deelname aan De Grote Harten Club is geheel gratis, want alleen al door er tien keer per jaar bij te zijn, lever je een grote bijdrage.
 

Jonge Harten <3 Grand Theatre

Jonge Harten is het theaterfestival voor jongeren tussen de 12-29 jaar, dat elk jaar in november plaatsvindt in zo’n beetje alle theaters (en andere toffe locaties) in Groningen. Het Grand Theatre is het monumentale theater aan de Grote Markt. Samen zijn wij De Grote Harten Club gestart, omdat we niet alleen theater aan jou willen laten zien, maar jou vooral willen leren kennen. We zijn benieuwd naar alle verrassende ideeën, nieuwe ontmoetingen, de stad waar we ons in bevinden en vooral de (jonge) mensen die daarin wonen.

 

 

Ons festivalhart

Ons festivalhart zit dit jaar wederom aan de Oosterstraat 7a, in de steeg achter het Grand Theatre. Kijk om het hoekje en vind ons daar! Dit is hét hart en dé ontmoetingsplek van het festival. Je kunt hier terecht voor een goed gesprek, een drankje en elke avond draait er een DJ. Wat ons betreft kunnen de voeten dus van de vloer! Ook kun je hier terecht met al je vragen bij het infopunt en kun je meteen een kaartje aanschaffen bij de kassa.

Kom gezellig langs voor een kop koffie of een borrel in het café!