Notenkrakers

Na de voorstelling eens napraten bij de Notenkrakers

Hup de voorstelling uit, de donkere nacht in en samen met je eigen gedachten naar bed. Ken je dat patroon? Best jammer soms. Want wat ervaart je buurman uit de zaal eigenlijk… Of waarom heeft de regisseur nou net die keuze gemaakt voor die scene? Gelukkig komen De Notenkrakers precies voor deze kwesties in actie. Na de voorstelling lokken zij opgeslagen gedachten uit de tent. Je bent bij deze uitgenodigd om aan te schuiven voor een borrel met regisseur, acteur of danser. Laat die harde noten maar kraken.

Bij het programma zie je bij welke voorstellingen Notenkrakers zijn. Je online aanmelden voor de Notenkrakers of op de avond zelf bij de kassa, deelname is gratis.

Ons festivalhart

Ons festivalhart zit dit jaar wederom aan de Oosterstraat 7a, in de steeg achter het Grand Theatre. Kijk om het hoekje en vind ons daar! Dit is hét hart en dé ontmoetingsplek van het festival. Je kunt hier terecht voor een goed gesprek, een drankje en elke avond draait er een DJ. Wat ons betreft kunnen de voeten dus van de vloer! Ook kun je hier terecht met al je vragen bij het infopunt en kun je meteen een kaartje aanschaffen bij de kassa.

Kom gezellig langs voor een kop koffie of een borrel in het café!