Publieksenquête Jonge Harten

Help jij Jonge Harten nog leuker te maken? Vul dan onze publieksenquête in.

Het zit er helaas weer op: 9 dagen Jonge Harten. Ook dit jaar heeft Jonge Harten nieuwe makers een podium weten te geven waar zij nieuwe dingen konden uitproberen. Naast meer dan 50 voorstellingen waren er ook nog een heleboel andere leuke activiteiten, die allen gezamenlijk meer dan 10.000 bezoekers hebben bereikt. Kortom Jonge Harten blikt terug op een zeer fan-tas-tische editie!

Wij hopen natuurlijk dat jij het net als ons het een geweldig festival vond. Misschien heb je tijdens het festival al een vrijwilliger gesproken over onze enquête. Zo niet, dan vertellen wij je bij deze graag hoe jij ons een handje kunt helpen.

Wij zijn namelijk benieuwd naar jouw festival-ervaring! Wil je ons helpen ons festival nog beter te laten aansluiten bij jouw wensen? Vul dan de enquête in via deze link (het duurt maar 5 minuten). We zijn je natuurlijk eeuwig dankbaar! 😀

 

*Dit onderzoek is in samenwerking met Fonds 21 en het VSB fonds.

Ons festivalhart

Waar ons festivalhart dit jaar komt te zitten, is nog even een verrassing. Maar zeker is wel, dit is hét hart en dé ontmoetingsplek van het festi­val. Je kunt hier terecht voor een goed gesprek, een dansje of een drankje. Ook kun je hier terecht met al je vragen bij het infopunt en kun je meteen een kaartje aanschaffen.

Kom gezellig langs voor een kop koffie of een borrel in het café!