Publieksenquête Jonge Harten

Help jij Jonge Harten nog leuker te maken? Vul dan onze publieksenquête in.

Het zit er helaas weer op: 9 dagen Jonge Harten. Ook dit jaar heeft Jonge Harten nieuwe makers een podium weten te geven waar zij nieuwe dingen konden uitproberen. Naast meer dan 50 voorstellingen waren er ook nog een heleboel andere leuke activiteiten, die allen gezamenlijk meer dan 10.000 bezoekers hebben bereikt. Kortom Jonge Harten blikt terug op een zeer fan-tas-tische editie!

Wij hopen natuurlijk dat jij het net als ons het een geweldig festival vond. Misschien heb je tijdens het festival al een vrijwilliger gesproken over onze enquête. Zo niet, dan vertellen wij je bij deze graag hoe jij ons een handje kunt helpen.

Wij zijn namelijk benieuwd naar jouw festival-ervaring! Wil je ons helpen ons festival nog beter te laten aansluiten bij jouw wensen? Vul dan de enquête in via deze link (het duurt maar 5 minuten). We zijn je natuurlijk eeuwig dankbaar! 😀

 

*Dit onderzoek is in samenwerking met Fonds 21 en het VSB fonds.

Eten!..

Zoals je van ons gewend bent is er ook dit jaar weer een heerlijke festivalhap voor €12,50. Kom langs in het Festivahart en koop bij de kassa je voucher om bij ons aan te schuiven!

Iedere dag een bijzondere festivalhap!