Reserveren

Docentenmap

Alle informatie over de schoolvoorstellingen van Jonge Harten en de educatieve activiteiten die hierbij aangeboden worden zijn ook in de docentenmap te vinden. Ga hier naar de docentenmap of download de docentenmap onderaan de pagina.

Bestelformulier
Scholen en instellingen kunnen voor de schoolvoorstellingen uitsluitend kaarten reserveren via Jonge Harten, afdeling Educatie. Je hoeft dus niet meer apart naar de kassa in het theater om de kaarten op te halen. Kaarten reserveren? Geef je op door middel van het digitaal bestelformulier.

 

Loting
De formulieren die voor 8 oktober 17.00 uur digitaal binnen zijn gekomen worden meegenomen in een loting. Zo maakt elke school evenveel kans op kaartjes voor populaire voorstellingen. Mocht je bestelling onverhoopt niet of niet geheel gehonoreerd kunnen worden, dan neemt Jonge Harten voor 20 oktober contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Jonge Harten behoudt zich het recht om per school maximaal 2 klassen (+/- 50 leerlingen) in te loten bij grote belangstelling voor een voorstelling. In dat geval wordt er uiteraard overlegd met de school.

Wijzigingen bestelling
Tot 1 november kunnen de bestellingen indien nodig, in overleg met Jonge Harten, nog gewijzigd worden. Na deze datum zijn wijzigingen niet meer mogelijk en worden de bestellingen definitief.

Betaling
Voor betaling krijgt je een factuur van Jonge Harten. Uiteraard kan je de factuur voldoen met het tegoed van de Cultuurkaart. Wanneer je wil betalen met de Cultuurkaart maakt Jonge Harten op de website van de Cultuurkaart een order aan met de factuur en jouw docentnummer. Per mail ontvang je een melding waarin je de betaling kan goedkeuren.

Contact
Vragen of opmerkingen? Neem contact op met Erin Stel, erin@jongeharten.nl

 

 

Downloads

Festivalhart. Oosterstraat 7A

Ons festivalhart zit dit jaar aan de Oosterstraat 7A, achter het Grand Theatre. Dit is hét hart en dé ontmoetingsplek van het festi­ val. Je kunt hier terecht voor een goed gesprek, een dansje of een drankje. Ook kun je hier terecht met al je vragen bij het infopunt en kun je meteen een kaartje aanschaffen.

Kom gezellig langs voor een kop koffie of een borrel in het café!