Reserveren

Docentenmap

Alle informatie over de schoolvoorstellingen van Jonge Harten en de educatieve activiteiten die hierbij aangeboden worden zijn ook in de docentenmap te vinden. Ga hier naar de docentenmap of download de docentenmap onderaan de pagina.

Bestelformulier

Scholen en instellingen kunnen voor de voorstellingen in de docentenmap uitsluitend kaarten reserveren via Jonge Harten, afdeling Educatie. U hoeft dus niet meer apart naar de kassa in het theater te komen om de kaarten op te halen. De reservering kaarten voor uw leerlingen en begeleidende docenten kan doorgeven worden doormiddel een invulbaar Pdf-bestelformulier. Download het bestelformulier onderaan de pagina.

Loting
De formulieren die tot 3 oktober om 17.00 uur digitaal of via post binnen zijn gekomen worden meegenomen in een loting. Zo maakt elke school evenveel kans op kaartjes voor populaire voorstellingen.
 Mocht u bestellingen onverhoopt niet of niet geheel gehonoreerd kunnen worden, dan neemt Jonge Harten voor 3 oktober contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Jonge Harten behoudt zich het recht om per school maximaal 2 klassen (+/- 50 leerlingen) in te loten bij grote belangstelling voor een voorstelling. In de geval wordt er uiteraard overlegd met de school.

Wijzigingen bestelling
Tot 1 november kunnen de bestellingen indien nodig nog gewijzigd worden, in overleg met Jonge Harten. Na deze datum zijn wijzigingen niet meer mogelijk en worden de bestellingen definitief. U ontvangt zo spoedig mogelijk uw entreekaarten.

Betaling
Voor betaling krijgt u een factuur van Jonge Harten. Uiteraard kunt u de factuur voldoen met het tegoed van de Cultuurkaart. Wanneer u wilt betalen met de Cultuurkaart maakt Jonge Harten op de website van de Cultuurkaart een order aan met het factuur en uw docentnummer aan. U krijgt hiervan via de e-mail een melding dat u de betaling moet goedkeuren op de website.

Contact
Voor al uw vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Anika Abbing, educatie Jonge Harten

Het formulier kunt sturen naar:
Adres: Jonge Harten, t.a.v. Anika Abbing, Postbus 1101, 9701 BC Groningen
E-mail: anika@jongeharten.nl

Downloads

Festival restaurant in het Festivalhart

Iedere avond tijdens het festival geopend.

Tijdens Jonge Harten krijg je voor slechts € 7,50 een lekkere vegetarische hap voorgeschoteld en voor slechts € 9 een vleeshap. Niet gek toch? Je kunt bij ons eten tussen 18:00 en 20:00 uur. Het Festivalhart vind je in De Gym, Oosterstraat 13a. Tot snel!

Iedere dag een bijzondere festivalhap!