Reserveren

Docentenmap

Alle informatie over de schoolvoorstellingen van Jonge Harten en de educatieve activiteiten die hierbij aangeboden worden zijn ook in de docentenmap te vinden. Ga hier naar de docentenmap of download de docentenmap onderaan de pagina.

Bestelformulier
Scholen en instellingen kunnen voor de schoolvoorstellingen uitsluitend kaarten reserveren via Jonge Harten, afdeling Educatie. Je hoeft dus niet meer apart naar de kassa in het theater om de kaarten op te halen. Kaarten reserveren? Geef je op door middel van het digitaal bestelformulier.

 

Loting
De formulieren die voor 8 oktober 17.00 uur digitaal binnen zijn gekomen worden meegenomen in een loting. Zo maakt elke school evenveel kans op kaartjes voor populaire voorstellingen. Mocht je bestelling onverhoopt niet of niet geheel gehonoreerd kunnen worden, dan neemt Jonge Harten voor 20 oktober contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Jonge Harten behoudt zich het recht om per school maximaal 2 klassen (+/- 50 leerlingen) in te loten bij grote belangstelling voor een voorstelling. In dat geval wordt er uiteraard overlegd met de school.

Wijzigingen bestelling
Tot 1 november kunnen de bestellingen indien nodig, in overleg met Jonge Harten, nog gewijzigd worden. Na deze datum zijn wijzigingen niet meer mogelijk en worden de bestellingen definitief.

Betaling
Voor betaling krijgt je een factuur van Jonge Harten. Uiteraard kan je de factuur voldoen met het tegoed van de Cultuurkaart. Wanneer je wil betalen met de Cultuurkaart maakt Jonge Harten op de website van de Cultuurkaart een order aan met de factuur en jouw docentnummer. Per mail ontvang je een melding waarin je de betaling kan goedkeuren.

Contact
Vragen of opmerkingen? Neem contact op met Erin Stel, erin@jongeharten.nl

 

 

Downloads

Eten!..

Yes!! Ook dit jaar kun je weer genieten van een festivalhap op Jonge Harten, voor maar €12,50! Geen geld toch?! En ook nog eens gezellig met zijn allen in het festivalhart. Dit kan de meeste dagen tussen 17:00 en 20:00. Maar op zaterdag 18 en maandag 20 november tussen 17:00 en 19:00.

Iedere dag een bijzondere festivalhap!