Reserveren

Docentenmap

Alle informatie over de schoolvoorstellingen van Jonge Harten en de educatieve activiteiten die hierbij aangeboden worden zijn ook in de docentenmap te vinden. Ga hier naar de docentenmap of download de docentenmap onderaan de pagina.

Bestelformulier
Scholen en instellingen kunnen voor de educatie voorstellingen uitsluitend kaarten reserveren via Jonge Harten, afdeling Educatie. Je hoeft dus niet meer apart naar de kassa in het theater te komen om de kaarten op te halen. De reservering kaarten voor jouw leerlingen en begeleidende docenten kan doorgegeven worden door middel van dit digitaal bestelformulier.

Loting
De formulieren die voor 8 oktober 17.00 uur digitaal binnen zijn gekomen worden meegenomen in een loting. Zo maakt elke school evenveel kans op kaartjes voor populaire voorstellingen. Mocht je bestelling onverhoopt niet of niet geheel gehonoreerd kunnen worden, dan neemt Jonge Harten voor 20 oktober contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Jonge Harten behoudt zich het recht om per school maximaal 2 klassen (+/- 50 leerlingen) in te loten bij grote belangstelling voor een voorstelling. In dat geval wordt er uiteraard overlegd met de school.

Wijzigingen bestelling
Tot 1 november kunnen de bestellingen indien nodig, in overleg met Jonge Harten, nog gewijzigd worden. Na deze datum zijn wijzigingen niet meer mogelijk en worden de bestellingen definitief. Je ontvangt zo spoedig mogelijk jouw entreekaarten.

Betaling
Voor betaling krijgt je een factuur van Jonge Harten. Uiteraard kunt je de factuur voldoen met het tegoed van de Cultuurkaart. Wanneer je wilt betalen met de Cultuurkaart maakt Jonge Harten op de website van de Cultuurkaart een order aan met de factuur en jouw docentnummer. Je krijgt hiervan via de e-mail een melding dat je de betaling moet goedkeuren op de website.

Contact
Voor al jouw vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen met Erin Stel, educatie Jonge Harten

Mail: erin@jongeharten.nl

 

Downloads

Festivalhart. Het bruisende hart van ons festival

Iedere avond is ons cafe geopend en zijn er voorstellingen, films, workshops en installaties. Dé plek om elkaar te ontmoeten en na te praten over de voorstelling die je die avond gezien hebt! Ook zul je er geregeld theatermakers tegen het lijf lopen.

Iedere dag een bijzondere festivalhap!