Doe mee

Op allerlei manieren kun jij een bijdrage leveren aan het festival. Dit kan als vrijwilliger, blogger, promoteamlid maar ook als maker van theater, muziek of performances. Daarnaast bieden we elk jaar verschillende stageplekken aan op o.a. de afdeling marketing, educatie en productie. Financieel iets bijdragen aan het festival? Dat kan ook! Jonge Harten is namelijk onderdeel van Cultuur Pakt Noord.

Vrijwilligers

Jonge Harten is enorm blij met alle vrijwilligers die zich ieder jaar inzetten om het festival weer tot een succes te maken, want zonder vrijwilligers zou ons festival niet kunnen bestaan. Wij zoeken voor ons festival in november nog mensen voor publieksbegeleiding, kaartverkoop, op- en afbouwwerkzaamheden, fotografen en barmedewerkers!

Wil jij ervaring opdoen in de festivalwereld? Als vrijwilliger krijg je een exclusief kijkje achter de schermen!

Vloggers
Jonge Harten is op zoek naar fotografen en filmmakers die onze beeldredactie komen versterken. Maak jij graag filmpjes en foto’s voor Instragram of Youtube? Wil je jouw skills ontwikkelen en inzetten tijdens het festival? Geef je dan op!

Bloggers
Wil jij je schrijfskills ontwikkelen, theatermakers interviewen, een ijzersterke recensie schrijven en een festival reportage maken? Geef je dan op voor de cursus Bloggen!

Promoteam
Wil jij graag anderen enthousiasmeren over ons unieke festival? Meld je aan voor het Jonge Harten promoteam! Het team gaat de straat op om te flyeren, posters te plakken en ludieke acties uit te voeren. Voorgaande jaren organiseerden we succesvolle flashmobs en guerrilla acties!

Jonge Harten atelier
Voor het project Jonge Harten atelier zijn we op zoek naar vrijwilligers die affiniteit hebben met kunsteducatie en het leuk vinden om jongeren voor te bereiden en te begeleiden bij het bezoeken van een voorstelling tijdens het festival. Lees hier de volledige vacaturetekst. 

Voor de makers

Hoe programmeert Jonge Harten?
De programmering van Jonge Harten bestaat – grof ingedeeld – uit een programmering voor jongeren vanaf 12 jaar, die grotendeels overdag plaats vindt, en een programma vanaf 18 jaar in de avond. Jonge Harten probeert heel goed de locatie, soort maker, voorstelling en het publiek met elkaar af te stemmen. De programmeurs van Jonge Harten gaan hiervoor veel op pad, naar festivals, theaters en toneelacademies. Ze proberen zo veel mogelijk voorstellingen van jonge makers zelf te zien en makers te leren kennen alvorens zij werk van hen programmeren.

Mocht jouw voorstelling binnenkort ergens te zien zijn, is het goed ons daar tijdig op te attenderen. Het is voor ons niet mogelijk iedere voorstelling te zien en het is niet voor iedere maker mogelijk om de voorstelling te spelen. Soms biedt een online registratie uitkomst. Die link en eventueel wachtwoord hiervoor mag je ons altijd sturen.

Contact:

Aanmelden en voor extra informatie kunt u contact opnemen via; info@jongeharten.nl

Cultuur Pakt Noord

In het Noorden hebben we een mooi cultuuraanbod en dit willen we graag zo houden. Jij kan daarmee helpen!

Geef je om cultuur, geef dan aan cultuur. Je kan via deze website geven aan één of alle deelnemende instellingen. Je gift komt helemaal ten goede aan deze instelling(en).

We geven ook iets terug. Iedere deelnemende instelling organiseert een unieke expeditie in cultuur waarin ze laten zien wie ze zijn en wat ze doen.

Vacatures

Festivaldirecteur

Vanwege het vertrek van de huidige directeur is theaterfestival Jonge Harten met ingang van 1 december 2017 op zoek naar een directeur.

Download PDF

Educatie stagiair(e) gezocht!

Ben jij de enthousiaste, zelfstandige, pro-actieve educatie stagiair(e) die we zoeken? Kom dan van september - november 2017 ons team versterken! Bekijk de vacature voor meer informatie.

Download PDF

Festival restaurant in het Festivalhart

Iedere avond tijdens het festival geopend.

Tijdens Jonge Harten krijg je voor slechts € 7,50 een lekkere vegetarische hap voorgeschoteld en voor slechts € 9 een vleeshap. Niet gek toch? Je kunt bij ons eten tussen 18:00 en 20:00 uur. Het Festivalhart vind je in De Gym, Oosterstraat 13a. Tot snel!

Iedere dag een bijzondere festivalhap!