Kaartverkoop

Kaartverkoop

Kaarten voor het Jonge Harten Theaterfestival (uitsluitend e-tickets) zijn te koop via www.jongeharten.nl en een uur voorafgaand aan de voorstelling op de desbetreffende locatie. Je kunt je ticket laten scannen vanaf je smartphone, of uitprinten op vanaf je computer. Bijna alle voorstellingen op Jonge Harten hebben een speciale prijs voor bezoekers t/m 29 jaar.

NIEUW! – DAGKAARTEN
Ben je onder de 30 jaar? Koop dan nu extra voordelig een Dagkaart voor Jonge Harten. Voor maar € 15 bezoek je meerdere voorstellingen/activiteiten op een dag. Voorwaarde is dat voorstellingen qua speelduur met elkaar te combineren zijn, je kunt nooit halverwege in of uit de voorstelling lopen. Kijk dus goed naar de timetable.

Let op: Meld bij binnenkomst even bij de kassamedewerker dat je over een Dagkaart beschikt en welke voorstellingen je wilt bezoeken. Bij enkele voorstellingen is de zaalcapaciteit maar klein, wees dus op tijd. Als een voorstelling uitverkocht is op de website, kun je geen Dagkaart meer aanschaffen.

NB: Voor deze pilot zijn de voorstellingen die plaats vinden in de Schouwburg, De Oosterpoort & Martiniplaza niet te bezoeken met een Dagkaart.

Retourneren
Reeds gekochte kaarten kunnen niet geretourneerd worden.

Hulp nodig bij kiezen?
Op de website van Jonge Harten vind je een zoekfunctie en diverse filters die je helpen bij het kiezen. Vind je het toch nog moeilijk om een keuze te maken? Stuur dan een mailtje naar helpdesk@jongeharten.nl

Contact
Voor specifieke vragen over de kaartverkoop, e-tickets en bestellingen kun je bellen naar 06-57101078 of een mail sturen naar tickets@jongeharten.nl. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord op je vraag.

Voor alle andere vragen: Jonge Harten Theaterfestival (050) 7370207 (maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00) en via info@jongeharten.nl.

Festivalhart. Het bruisende hart van ons festival

Iedere avond is ons cafe geopend en zijn er voorstellingen, films, workshops en installaties. Dé plek om elkaar te ontmoeten en na te praten over de voorstelling die je die avond gezien hebt! Ook zul je er geregeld theatermakers tegen het lijf lopen.

Kom gezellig langs voor een kop koffie of een borrel in het café!