Kaartverkoop

Kaartverkoop

KASSA
Kaarten voor het Jonge Harten Theaterfestival (uitsluitend e-tickets) zijn te koop via www.jongeharten.nl. Tijdens het festival kun je hiervoor ook terecht in ons festivalhart en een uur voorafgaand aan de voorstelling op de desbetreffende locatie. Je kunt je ticket laten scannen vanaf je smartphone of uitprinten. Bijna alle voorstellingen op Jonge Harten hebben een speciale prijs voor bezoekers t/m 29 jaar.

Contact
Voor specifieke vragen over de kaartverkoop, e-tickets en bestellingen kun je een mail sturen naar tickets@jongeharten.nl. Je krijgt natuurlijk zo snel mogelijk antwoord op je vraag! Tijdens het festival kun je ook tussen 15:00 en 22:00 bellen naar 06 55 92 19 49. Voor alle andere vragen kun je een mailtje sturen naar info@jongeharten.nl of een berichtje achterlaten op onze social media.

Retourneren
Gekochte kaarten kunnen tot 24 uur voor de voorstelling geretourneerd/geruild worden via tickets@jongeharten.nl. Vermeld in je mail duidelijk om welke voorstelling het gaat en waar je ze eventueel voor wilt ruilen. Deze regels gelden helaas niet voor Dagkaarten.

Minder validen
Ben je minder valide en wil je wel graag naar Jonge Harten komen? Bel dan even en dan kunnen wij met jou overleggen wat de mogelijkheden zijn.

DAGKAARTEN
Vind jij het ook zo moeilijk om een keuze te maken uit alle voorstellingen? Ga dan voor een Dagkaart. Met de Dagkaart kun je verschillende voorstellingen op een dag zien voor maar € 15! (Ietsje ouder dan 29 jaar? Dan betaal je € 20).

Als je een Dagkaart koopt geef je gelijk aan naar welke voorstellingen je wilt, zodat je zeker weet dat je een plekje hebt. Let je wel goed op de tijd bij het kiezen van een voorstelling? Je kunt in de timetable duidelijk zien of voorstellingen met elkaar te combineren zijn.

De Dagkaart is persoonsgebonden, je kan per aangeschafte Dagkaart één ticket per voorstelling boeken. Voorstellingen die plaatsvinden in de Stadsschouwburg, de voorstelling ‘Monte Verita’ en ‘Clash#3’ zijn niet te bezoeken met een Dagkaart.

Eten!..

Yes!! Ook dit jaar kun je weer genieten van een festivalhap op Jonge Harten, voor maar €12,50! Geen geld toch?! En ook nog eens gezellig met zijn allen in het festivalhart. Dit kan de meeste dagen tussen 17:00 en 20:00. Maar op zaterdag 18 en maandag 20 november tussen 17:00 en 19:00.

Iedere dag een bijzondere festivalhap!