Kaartverkoop

Vanaf dit jaar verkopen we naast losse voorstellingkaarten ook Dagkaarten! Lees hieronder de spelregels

Kaarten per voorstelling of Dagkaarten

Kaarten voor het Jonge Harten Theaterfestival (uitsluitend e-tickets) zijn te koop via www.jongeharten.nl/kaarten en een uur voorafgaand aan de voorstelling op de desbetreffende locatie. Je kunt je ticket laten scannen vanaf je smartphone, of uitprinten op je computer. Bijna alle voorstellingen op Jonge Harten hebben een speciale prijs voor bezoekers t/m 29 jaar.

NIEUW! – DAGKAARTEN
Ben je onder de 30 jaar? Koop dan nu extra voordelig een Dagkaart voor Jonge Harten. Voor maar € 15 bezoek je meerdere voorstellingen/activiteiten op een dag. Voorwaarde is dat voorstellingen qua speelduur met elkaar te combineren zijn, je kunt nooit halverwege in of uit de voorstelling lopen. Kijk dus goed naar de timetable.

Let op: Meld bij binnenkomst even bij de kassamedewerker dat je over een Dagkaart beschikt en welke voorstellingen je wilt bezoeken. Bij enkele voorstellingen is de zaalcapaciteit maar klein, zoals bij Yinka Kuitenbrouwer, wees dus op tijd. Als een voorstelling uitverkocht is op de website, kun je geen Dagkaart meer aanschaffen.

NB: Voor deze eerste pilot zijn de voorstellingen die plaats vinden in de Schouwburg, De Oosterpoort & Martiniplaza niet te bezoeken met een Dagkaart.

Retourneren
Reeds gekochte kaarten kunnen niet geretourneerd worden.

Hulp nodig bij kiezen?
Op de website van Jonge Harten vind je een zoekfunctie en diverse filters die je helpen bij het kiezen. Vind je het toch nog moeilijk om een keuze te maken? Stuur dan een mailtje naar helpdesk@jongeharten.nl

Contact
Voor specifieke vragen over de kaartverkoop, e-tickets en bestellingen kun je bellen naar 06-57101078 of een mail sturen naar tickets@jongeharten.nl. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord op je vraag.

Voor alle andere vragen: Jonge Harten Theaterfestival (050) 7370207 (maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00) en via info@jongeharten.nl.

Festival restaurant in het Festivalhart

Iedere avond tijdens het festival geopend.

Tijdens Jonge Harten krijg je voor slechts € 7,50 een lekkere vegetarische hap voorgeschoteld en voor slechts € 9 een vleeshap. Niet gek toch? Je kunt bij ons eten tussen 18:00 en 20:00 uur. Het Festivalhart vind je in De Gym, Oosterstraat 13a. Tot snel!

Iedere dag een bijzondere festivalhap!