Jonge Harten zoekt zakelijk leider

Vacature Zakelijk Leider Jonge Harten Theaterfestival Groningen
Stichting Jonge Harten organiseert jaarlijks hét negendaagse theaterfestival met theater, performance, dans en meer in Groningen. Over onderwerpen die ertoe doen, die blijven hangen. Voorstellingen die je uitdagen om niet op safe te spelen. Soms ongemakkelijk, vaak herkenbaar, maar altijd reden tot gesprek. En of je daar naar kijkt? Nee. Je ervaart! Jonge Harten Theaterfestival programmeert voorstellingen in theaters en op andere, minder voor de hand liggende locaties voor de nieuwe generaties (12-29 jaar).

Jonge Harten zoekt een freelance zakelijk leider:
Deze zakelijke en financiële held is verantwoordelijk voor het financieel beheer van de organisatie en stuurt het team aan. De zakelijk leider onderhoudt het contact met samenwerkingspartners, culturele instellingen, overheden en fondsen. Verder stelt de zakelijk leider de jaarbegroting op, bewaakt de voortgang en is verantwoordelijk voor de jaarrekening en de afrekeningen. De zakelijk leider is sparringpartner van de directeur en medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van de plannen.

Wij zoeken:
Een enthousiaste, zorgvuldige en flexibele nieuwe collega in de omgeving van Groningen met de volgende eigenschappen:

Functie-eisen

  • Draagt graag bij aan organisatie van dit toffe event;
  • Stuurt het team aan;
  • Voelt zich verbonden met de doelgroep en draagt graag bij aan het investeren in de nieuwe generaties (12-29 jaar);
  • zelfstandig, teamplayer, stressbestendig en op de hoogte van ontwikkelingen binnen het cultuurbeleid, of bereid je hier in te verdiepen;

Wat bieden wij?
Een jong, energiek en ambitieus team, waarin ieders stem gehoord wordt. De vergoeding is in overleg en op ZZP basis, conform CAO Theater en Dans. Gemiddeld werk je 16 uur per week.

Iets voor jou?
Mail je motivatiebrief en cv in pdf uiterlijk 30 april 2020 naar nicolette@jongeharten.nl. Gesprekken worden op 14 mei 2020 gevoerd (mogelijk eerste gesprek via Skype). Je kan ook altijd mailen voor meer informatie!