BLOOS

Marte Boneschansker

Martin Sweers
 • Taal

  Nederlands

 • Prijs

  < 29 € 8,-
  > 29 € 12,-

 • Duur

  35 minuten

 • Kijkwijzer i

  Inzicht Lach

Welke intieme ervaringen houd jij voor jezelf?

BLOOS is lichamelijk, sensueel en open. BLOOS gaat over datgene waar we het niet over hebben. Over sensuele pleziertjes zoals met je hand in een zak met rijst glijden of een ijsklontje laten smelten op je borst. Over versieren, versierd worden en ergens naar verlangen. Voor BLOOS interviewde theatermaker Marte Boneschansker meisjes en vrouwen tussen de tien en de honderd over intimiteit en sensualiteit. Liggend in een eenpersoonsbedje luister je naar het verhaal van één van deze vrouwen. In ieder bed hoor je een ander verhaal en ervaar je een andere fysieke beleving.

Let op: je ticket is geldig voor één bedje op het aangegeven tijdslot.

Wil je meer weten over de voorstelling BLOOS? Stuur dan een Whatsappberichtje met “BLOOS AAN” naar 06-17473059. 😀

Credits

Concept Marte Boneschansker Scenografie Geartsje van der Zee Uitvoering Marte Boneschansker, Geartsje van der Zee, Hannegijs Jonker, Nina-Elisa Euson, Alidtcha Binazon Muziek Matthías Sigurðsson Geluidsontwerp Dennis Slot Mixage Arno Peeters
Artistiek advies Katharina Smets, Willem de Wolf Coupeuse Syl van Duyn, Etty Kastein Zakelijke leiding Koosje Laan Productieleiding ProductieCollectief | Djoere de Jong, Jill Nieuwland Communicatie en PR Kickan Schipper Grafisch ontwerp Zuzanna Loch Promotiebeeld Martin Sweers Video Bauke de Kogel Met dank aan Micha Daf, Sander van Driel, Leendert de Ridder, Jip Smit, Rachel Schuit, Errol Staalvis, Stichting Ruigoord, Stichting Landjuweel, Tolhuistuin, prod.nu, alle anoniem geïnterviewde vrouwen.

Eten!..

Zoals je van ons gewend bent is er ook dit jaar weer een heerlijke festivalhap voor €12,50. Kom langs in het Festivahart en koop bij de kassa je voucher om bij ons aan te schuiven!

Iedere dag een bijzondere festivalhap!

Jonge Harten presenteert theatermakers die niet alleen heel goed zijn maar vaak ook jong en onbekend.

Daarom is er een kijkwijzer om je te helpen bij het maken van een bij jou passende keuze uit het boordevolle programma.

Maar let op: de kijkwijzer geeft geen absolute waarheden. Er staat niet dat een voorstelling grappig is. Want hoe je een voorstelling beleeft is subjectief en wat jij grappig vindt, vindt een ander misschien juist tragisch. Daarom (en ook om onszelf een beetje in te dekken) houden we een slag om de arm en geeft de kijkwijzer alleen aan welke mogelijke effecten een voorstelling op jou kan hebben. We hebben er vier vastgesteld en bij elke voorstelling staat het icoontje van het effect dat wij het meest waarschijnlijke vinden. En soms nog een tweede, als bijeffect.

Inzicht

De voorstellingen met het lampje zijn de meest concrete van het festival. Je kunt er iets van opsteken over hoe de wereld en de mensen in elkaar zitten.

Lach

Deze mogelijkheid spreekt voor zichzelf. Let op: het kan hier gaan om alles tussen een milde glimlach en een uitbundige schaterlach.

Ontroering

Voorstellingen met het hartje zijn natuurlijk onze lievelingen. Ze kunnen je plotseling bij de strot grijpen. Na afloop maak je bovendien kans op extra levensvreugde en/of een melancholische nasmaak.

Verbeelding

Voorstellingen met het wolkje zijn niet zo makkelijk grijpbaar Ze prikkelen je fantasie, ze spreken je ongebruikte hersenhelft aan en laten je met nieuwe ogen de wereld inkijken.

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen nood: stuur een mailtje naar info@jongeharten.nl en vraag om nadere toelichting. Vermeld de titel van de voorstelling en waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben (is dit iets om met mijn vriend/vriendin naartoe te gaan? het is misschien wel grappig maar toch niet vulgair? dat soort vragen). De programmeurs van het festival geven je dan persoonlijk het verlossende antwoord!