Festivalhart

Oosterstraat 7A

Knelis

  Festivalhart

  Ons festivalhart zit dit jaar aan de Oosterstraat 7A, achter het Grand Theatre. Het zit achterin de steeg, dus kijk even om het hoekje! Dit is hét hart en dé ontmoetingsplek van het festival. Je kunt hier terecht voor een goed gesprek, een dansje of een drankje. Ook kun je hier terecht met al je vragen bij het infopunt en kun je meteen een kaartje aanschaffen. Oeh, handig!

  Daarnaast zijn er bijzondere activiteiten en het is één van de voorstellingslocaties. Online en via social media wordt het dagprogramma up to date gehouden. Wel kunnen we alvast verklappen dat er woensdag 22 en vrijdag 24 november vanaf 22:00 uur livemuziek te horen is!

  Het café is iedere dag geopend vanaf 17.00 uur. MAAR In het week­end al vanaf 15.00 uur. Je kunt er ook nog eens terecht voor een lekkere festivalhap voor maar € 12,50. Dit kan de meeste dagen tussen 17:00 en 20:00. Maar op zaterdag 18 en maandag 20 november tussen 17:00 en 19:00.

  Eten!..

  Zoals je van ons gewend bent is er ook dit jaar weer een heerlijke festivalhap! #staytuned

  Iedere dag een bijzondere festivalhap!

  Jonge Harten presenteert theatermakers die niet alleen heel goed zijn maar vaak ook jong en onbekend.

  Daarom is er een kijkwijzer om je te helpen bij het maken van een bij jou passende keuze uit het boordevolle programma.

  Maar let op: de kijkwijzer geeft geen absolute waarheden. Er staat niet dat een voorstelling grappig is. Want hoe je een voorstelling beleeft is subjectief en wat jij grappig vindt, vindt een ander misschien juist tragisch. Daarom (en ook om onszelf een beetje in te dekken) houden we een slag om de arm en geeft de kijkwijzer alleen aan welke mogelijke effecten een voorstelling op jou kan hebben. We hebben er vier vastgesteld en bij elke voorstelling staat het icoontje van het effect dat wij het meest waarschijnlijke vinden. En soms nog een tweede, als bijeffect.

  Inzicht

  De voorstellingen met het lampje zijn de meest concrete van het festival. Je kunt er iets van opsteken over hoe de wereld en de mensen in elkaar zitten.

  Lach

  Deze mogelijkheid spreekt voor zichzelf. Let op: het kan hier gaan om alles tussen een milde glimlach en een uitbundige schaterlach.

  Ontroering

  Voorstellingen met het hartje zijn natuurlijk onze lievelingen. Ze kunnen je plotseling bij de strot grijpen. Na afloop maak je bovendien kans op extra levensvreugde en/of een melancholische nasmaak.

  Verbeelding

  Voorstellingen met het wolkje zijn niet zo makkelijk grijpbaar Ze prikkelen je fantasie, ze spreken je ongebruikte hersenhelft aan en laten je met nieuwe ogen de wereld inkijken.

  Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen nood: stuur een mailtje naar info@jongeharten.nl en vraag om nadere toelichting. Vermeld de titel van de voorstelling en waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben (is dit iets om met mijn vriend/vriendin naartoe te gaan? het is misschien wel grappig maar toch niet vulgair? dat soort vragen). De programmeurs van het festival geven je dan persoonlijk het verlossende antwoord!