KARAOKI KANYE

CLUB GEWALT

Bouwe-Jan Swart
 • Speelduur

  150 minuten

 • Prijs

  t/m 29 jaar € 11
  normaal € 15
  t/m 29 jaar Dagkaart € 15

 • Toegankelijkheid

  Engelstalige voorstelling

 • Kijkwijzer i

Join in the party

Na een succesvolle introductie tijdens Jonge Harten 2015, is CLUB GEWALT terug om het slotfeest van 2016 in te luiden. In een witte nachtclub heet CLUB GEWALT je welkom met ‘KARAOKI KANYE’. Muziektheater waarbij burlesque, hiphop, Andre Hazes en Kanye West prima samen gaan. ‘KARAOKI KANYE’ zet met een verrassende, afwisselende muzikale avond iedereen in beweging. Of zoals ze zelf omschrijven: de Napolitaanse aristocratie in een broeierig continuüm, slurpend van de tiramisu met gummiberen, botox ejaculerend, onafgebroken bouncend op klef hiphop-proza en dat in achtstemmigheid. Join in the party.

‘KARAOKI KANYE’ is een feestelijke voorstelling met steeds een korte pauze, laatkomers zijn dan ook welkom. De voorstelling loopt soepeltjes over in het eindfeest van Jonge Harten, met muziek, performances en oké, we huren een foodtruck in!

Performance & concept: Annelinde Bruijs, Dook van Dijck, Loulou Hameleers, Suzanne Kipping, Robbert Klein, Gerty Van de Perre, Amir Vahidi, Sanna Elon Vrij en Tess de Vlieger (stage)
Componist: Henry Vega
Campagnebeeld: Studio Met/Zonder
Techniek: Natasja Giebels Zakelijk leiding: Rick Mouwen
Met dank aan: Terror Kittens

Ook iets voor jou?

Blog / / door: Sarah van der Meere

Don’t eat the chocolate!

Het is de allerlaatste avond van het Jonge Harten Festival. De vermoeidheid heeft vat op mij gekregen en sta knikkenbollend in de rij om het…

Festival restaurant in het Festivalhart

Iedere avond tijdens het festival geopend.

Tijdens Jonge Harten krijg je voor slechts € 7,50 een lekkere vegetarische hap voorgeschoteld en voor slechts € 9 een vleeshap. Niet gek toch? Je kunt bij ons eten tussen 18:00 en 20:00 uur. Het Festivalhart vind je in De Gym, Oosterstraat 13a. Tot snel!

Iedere dag een bijzondere festivalhap!

Jonge Harten presenteert theatermakers die niet alleen heel goed zijn maar vaak ook jong en onbekend.

Daarom is er een kijkwijzer om je te helpen bij het maken van een bij jou passende keuze uit het boordevolle programma.

Maar let op: de kijkwijzer geeft geen absolute waarheden. Er staat niet dat een voorstelling grappig is. Want hoe je een voorstelling beleeft is subjectief en wat jij grappig vindt, vindt een ander misschien juist tragisch. Daarom (en ook om onszelf een beetje in te dekken) houden we een slag om de arm en geeft de kijkwijzer alleen aan welke mogelijke effecten een voorstelling op jou kan hebben. We hebben er vier vastgesteld en bij elke voorstelling staat het icoontje van het effect dat wij het meest waarschijnlijke vinden. En soms nog een tweede, als bijeffect.

Inzicht

De voorstellingen met het lampje zijn de meest concrete van het festival. Je kunt er iets van opsteken over hoe de wereld en de mensen in elkaar zitten.

Lach

Deze mogelijkheid spreekt voor zichzelf. Let op: het kan hier gaan om alles tussen een milde glimlach en een uitbundige schaterlach.

Ontroering

Voorstellingen met het hartje zijn natuurlijk onze lievelingen. Ze kunnen je plotseling bij de strot grijpen. Na afloop maak je bovendien kans op extra levensvreugde en/of een melancholische nasmaak.

Verbeelding

Voorstellingen met het wolkje zijn niet zo makkelijk grijpbaar Ze prikkelen je fantasie, ze spreken je ongebruikte hersenhelft aan en laten je met nieuwe ogen de wereld inkijken.

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen nood: stuur een mailtje naar help@jongeharten.nl en vraag om nadere toelichting. Vermeld de titel van de voorstelling en waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben (is dit iets om met mijn vriend/vriendin naartoe te gaan? het is misschien wel grappig maar toch niet vulgair? dat soort vragen). De programmeurs van het festival geven je dan persoonlijk het verlossende antwoord!