Through the Valley

Teddy’s Last Ride i.s.m. Silbersee

 • Taal

  Language no problem

 • Prijs

  < 29 € 10,-
  > 29 € 15,-

  (Met dit kaartje kun je ook naar CLASH#5)

 • Duur

  45 minuten

 • Kijkwijzer i

  Lach Ontroering Verbeelding

Wanneer voelde jij je de outsider?

Through the Valley is een duister sprookje. Vier outcasts ontmoeten elkaar. Kunnen deze antihelden zich bevrijden van het morele oordeel dat op hen drukt? De performers zuigen je mee in een andere wereld – een sexy mix van dans, videoprojectie, technobeats en live zang – en laten je heen en weer slingeren tussen morele afkeuring en overgave. Een reflectie op goed, lekker en fout.

Credits

Concept/ Director Manuel Kiros Paolini Music Jonathan Bonny (Composition), Eelke Mastebroek (Guitar), Andy Smart (Vocals)
Dramaturgy Sander Roux With Agnese Fiocchi, Milan Schudel, Andy Smart, Matilde Tommasini Light Sanne Hensen Costume Design Klaudia Stavreva Stage Design Lisa Edberg, Elena Popova, Nadejda Trifonova (Academie Minerva, Time Based Design) Video Projections David Boersma, Linh Le, Gabriela Kodzhabasheva (Academie Minerva, Time Based Design) Special thanks to Silbersee, Hendrik Aerts, Grand Theatre, Martin Lambeek, Roni Haver, Rinse de Jong, Gert Jan Mulder, Janine de Weerd and Luisa Redenbacher

Eten!..

Zoals je van ons gewend bent is er ook dit jaar weer een heerlijke festivalhap voor €12,50. Kom langs in het Festivahart en koop bij de kassa je voucher om bij ons aan te schuiven!

Iedere dag een bijzondere festivalhap!

Jonge Harten presenteert theatermakers die niet alleen heel goed zijn maar vaak ook jong en onbekend.

Daarom is er een kijkwijzer om je te helpen bij het maken van een bij jou passende keuze uit het boordevolle programma.

Maar let op: de kijkwijzer geeft geen absolute waarheden. Er staat niet dat een voorstelling grappig is. Want hoe je een voorstelling beleeft is subjectief en wat jij grappig vindt, vindt een ander misschien juist tragisch. Daarom (en ook om onszelf een beetje in te dekken) houden we een slag om de arm en geeft de kijkwijzer alleen aan welke mogelijke effecten een voorstelling op jou kan hebben. We hebben er vier vastgesteld en bij elke voorstelling staat het icoontje van het effect dat wij het meest waarschijnlijke vinden. En soms nog een tweede, als bijeffect.

Inzicht

De voorstellingen met het lampje zijn de meest concrete van het festival. Je kunt er iets van opsteken over hoe de wereld en de mensen in elkaar zitten.

Lach

Deze mogelijkheid spreekt voor zichzelf. Let op: het kan hier gaan om alles tussen een milde glimlach en een uitbundige schaterlach.

Ontroering

Voorstellingen met het hartje zijn natuurlijk onze lievelingen. Ze kunnen je plotseling bij de strot grijpen. Na afloop maak je bovendien kans op extra levensvreugde en/of een melancholische nasmaak.

Verbeelding

Voorstellingen met het wolkje zijn niet zo makkelijk grijpbaar Ze prikkelen je fantasie, ze spreken je ongebruikte hersenhelft aan en laten je met nieuwe ogen de wereld inkijken.

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen nood: stuur een mailtje naar info@jongeharten.nl en vraag om nadere toelichting. Vermeld de titel van de voorstelling en waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben (is dit iets om met mijn vriend/vriendin naartoe te gaan? het is misschien wel grappig maar toch niet vulgair? dat soort vragen). De programmeurs van het festival geven je dan persoonlijk het verlossende antwoord!