Demarrage

Demarrage

Charlotte Caeckaert

Een oude fabriekshal met vijftig levensgrote ijzeren schommelpaarden. Dit is het indrukwekkende decor van de locatievoorstelling Demarrage van de Vlaamse theatermaakster Charlotte Caeckaert.

We treffen Jeanne vlak voor de volgende strijd. Hoe is ze op dit punt terecht gekomen? Waarom is ze hier?  Wie vecht er aan haar zijde? Jeanne ontdekt in het publiek haar nieuwe lading strijders. Ze geeft zich bloot aan de twijfelaars.

Bewegend op levensgrote schommelpaarden gaan we mee met Jeanne. Met stijgend vertrouwen wordt de beweging ingezet. Langzaam groeit het besef onmisbaar te zijn. Groot en machtig zijn we. Hier worden strijders geboren. Vastklampend aan de manen van het paard, kijken we links en rechts, voor en achter. Strijdt iedereen mee, gaan we samen?

Demarrage is een productie van Grand Theatre Groningen in coproductie met Jonge Harten Festival, Cement Festival, Theaterfestival Boulevard.

Deze voorstrelling vindt plaats in de Suikerfabriek. Trek daarom warme schoenen en kleren aan.
Deze voorstelling is gezien de bijzondere locatie en publieksopstelling niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Kaartverkoop: de online kaartverkoop sluit een uur voorafgaand aan de voorstelling. Daarna kunnen er kaarten gekocht worden op de locatie (alleen contact betalen mogelijk).

Duur: 45 minuten 

Foto: Janna Bathoorn

Credits
regie en spel: Charlotte Caeckaert
spel: Hendrik Aerts
muziek: Gerco Aerts
decor: Ellen Kromhout
kostuums: Annelies de Ridder
begeleiding: Guido Pollemans

 

De Suikerfabriek
prijs: 
€15,00
t/m 29: 
€11,00
Speeldata: 
vrijdag 22 november 20:00
uitverkocht
zaterdag 23 november 16:00
geweest
zaterdag 23 november 19:30
geweest
zondag 24 november 16:00
uitverkocht
zondag 24 november 19:30
geweest
Kijkwijzer

Media

Website

Lees hier de blog over Demarrage