Wij staan open voor andere ideeën en ervaringen!

De Grote Harten Club zoekt nieuwe deelnemers!!

Waar ben jij?!

De Grote Harten Club zoekt nieuwe leden!

Jonge Harten begint samen met Grand Theatre aan een derde editie van De Grote Harten Club! We zijn wederom ontzettend nieuwsgierig naar 6 mensen tussen de 18 en 30 jaar met verschillende interesses en achtergronden die nog niet vaak naar theater zijn geweest. Ben jij dit? Dan willen we je heel graag beter leren kennen!

“Eigenlijk zou heel Groningen moeten meedoen! Om in gesprek te komen over en met mensen over onderwerpen waar je anders niet over praat.” – Roos (lid Grote Harten Club 2018)

Wat ga we doen in deze Grote Harten Club?
Het komende theaterseizoen komen we vijf keer in de avond samen. Alle avonden staat er een mooie voorstelling op het menu. Voor of na de voorstelling zullen we steeds in een inspirerende setting onze eigen ervaringen en ideeën uitwisselen. De ene keer gaan we aan de slag met een workshop, de andere keer gaan we in gesprek met een theatermaker of een expert op een ander gebied. Met elke avond een eigen thema, zodat je telkens de avond vanuit een ander perspectief ziet. Want wij houden in het theater wel van een verrassing, ook al is dat soms spannend. En jij? Durf jij je te laten verrassen met De Grote Harten Club?

“Ik ben blij dat ik me heb opgegeven en dat ik een jaar vol theater heb gehad. Leuke opdrachten waar ik soms nog lang over nadacht. Dankjewel.” – Floor (lid Grote Harten Club 2018)

Waarom doen we dit?
Nu vraag je je misschien af waarom wij dit als Jonge Harten en Grand Theatre doen. Omdat wij het als festival heel belangrijk vinden om jullie (ons publiek) te leren kennen. Wij willen graag voorstellingen neerzetten die precies bij jullie passen. En dat kunnen we alleen maar doen door te vragen en te kijken wat jullie leuk vinden. En De Grote Harten Club helpt ons daar enorm mee.

Ja, dat lijkt me wel wat!
Top. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@jongeharten.nl. Vertel daarin kort iets over je zelf en waarom je mee wilt doen. Uit alle aanmeldingen maken we vervolgens een selectie van 6 personen. Deelname is € 25.

Deadline voor aanmelden > 27 september 2020

Festivaltickets!!

Word jij onze theateraddict en koop je een Festivalticket bij ons? Hierbij heb je meerdere voorstellingen voor een heel lekker prijsje!

Word diehard theaterfan, koop een Festivalticket!