Bovenbouw 

In de bovenbouw bereid je je voor om helemaal zelfstandig verder te gaan in de wereld. Je onderzoekt wat je zelf wilt. Wat je zelf wilt studeren en waar je zelf wilt wonen. Met ons programma voor de bovenbouw richten wij ons op het ‘zelf kiezen’. Dit is voor ons belangrijk omdat de bovenbouwleerlingen de toekomstige cultuurbezoekers zijn.

Wanneer leerlingen zelf keuzes mogen maken, zullen zij meer gemotiveerd zijn om te kiezen wat bij hen past. Daarnaast zorgt dit er meteen voor dat leerlingen weten hoe het boeken van een voorstelling in zijn werk gaat en is de stap tot een volgend cultuurbezoek waarschijnlijk kleiner.

VOUCHER

Wij bieden daarom een voucher aan speciaal voor de bovenbouw. Met deze voucher kunnen leerlingen zelf een voorstelling kiezen uit een door ons voorgeselecteerd programma. Deze vouchers worden door de school geboekt en na het aanschaffen van de vouchers sturen wij een instructievideo. Met deze instructievideo kunnen leerlingen zelfstandig een voorstelling boeken. Daarnaast ontvangen zij ook een opdracht waarmee ze na afloop van de voorstelling kunnen reflecteren op hun theaterbezoek.

Als school boek je een bepaald aantal vouchers. Met deze vouchers kunnen de leerlingen kiezen uit een voorgeselecteerd programma. Wij bieden vervolgens een instructievideo aan voor in de klas, waarin zij uitgelegd krijgen hoe zij de kaartjes kunnen boeken. Naast deze instructievideo krijgen ze ook een opdracht, voor na afloop van de voorstelling. Waarmee ze kunnen reflecteren op hun theaterbezoek.

BOEKEN

Binnenkort is op onze site het aanbod voor bovenbouwleerlingen te vinden. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met Erin, erin@jongeharten.nl

Jonge Harten

FUTURE IS COMING

Shape it, be it, own it!