Educatie bovenbouw - Jonge Harten

BOVENBOUW

In de bovenbouw bereiden leerlingen zich voor om zelfstandig verder te gaan in de wereld. Onderzoeken wat je zelf wilt, wat je wilt studeren en waar je wilt gaan wonen, zijn bekende thema’s onder bovenbouwstudenten. Jonge Harten richt zich met het programma voor de bovenbouw op het ‘zelf kiezen’. Dit is voor ons belangrijk omdat de bovenbouwleerlingen de toekomstige cultuurbezoekers zijn. Wanneer leerlingen zelf keuzes mogen maken, zullen zij meer gemotiveerd zijn om te kiezen wat bij hen past. Daarnaast is hierdoor de stap tot een volgend cultuurbezoek waarschijnlijk kleiner.

VOUCHER

Om bovenbouwleerlingen zo zelfstandig mogelijk te laten kiezen, biedt Jonge Harten daarom een voucher aan speciaal voor de bovenbouw. Met deze voucher kunnen leerlingen zelf een voorstelling kiezen uit het door ons voorgeselecteerde programma. Deze vouchers worden door de school geboekt en na het aanschaffen van de vouchers zorgt Jonge Harten ervoor dat er één dag een Jonge Harten kassa op de school aanwezig is. De bovenbouwleerlingen kunnen deze dag bij de Jonge Harten kassa hun eigen voorstelling kiezen. Natuurlijk zijn er medewerkers van Jonge Harten aanwezig om alle vragen van leerlingen te beantwoorden.

BOEKEN

Op onze site is het aanbod voor bovenbouwleerlingen te vinden. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met Anne. anne@jongeharten.nl

Join the Jonge Harten Family

Word crew member bij Jonge Harten 2022

Choose your battles