Coronatoegangsbewijs

Dit jaar gaat de verkoop van Jonge Harten kaarten op basis van het coronatoegangsbewijs. Dit houdt in dat je als je ons festival bezoekt, je een geldige QR-code moet laten zien en daarbij jouw ID-kaart bij de hand hebt. Een geldige QR-code krijg je door gevaccineerd te zijn, een negatieve coronatestuitslag te overhandigen of wanneer je een coronaherstelbewijs hebt. Deze controle doen wij bij binnenkomst van een van onze festivallocaties. We stellen je bij binnenkomst ook een aantal gezondheidsvragen. Wanneer we twijfelen aan je gezondheid, mogen we je de toegang tot een van onze voorstellingen weigeren. Je kunt dan op een later tijdstip je geld voor het kaartje terug krijgen. Het kan drukker zijn dan normaal bij de kaartcontrole. Komt dus graag wat eerder, zodat we alle tijd hebben om iedereen binnen te laten.

Ben je niet helemaal fit of ziek en kun je daardoor niet komen? Stuur een mailtje naar tickets@jongeharten.nl en wij zorgen ervoor dat je het aankoopbedrag teruggestort krijgt.

Mocht het zo zijn dat de regelgeving omtrent het coronatoegangsbewijs verandert in de komende tijd, zullen wij als festival hierin meebewegen.

Jonge Harten 2021

FUTURE IS COMING

Shape it, be it, own it!