Middenbouw

In de middenbouw heb je al wat gezien van de wereld. Je kent voornamelijk de wereld van school, thuis, dorp of stad je sportclub. In het midden-bouwprogramma richten we ons op het aanbieden van nieuwe perspectieven en het verdiepen van je eigen perspectief. Hiervoor bieden we programma’s aan die binnen of buiten school kunnen plaatsvinden.

NAAR HET PODIUM

Met je klas bezoek je een voorstelling. Bij het voorstellingsbezoek hoort een voorbereidende les waarin je je eigen perspectief op het thema uit de voorstelling onderzoekt. Ook in het Denkpakket komt dit onderzoek naar je eigen stem/perspectief weer terug.

JONGE HARTEN XS

Bij Jonge Harten XS boek je een voorstelling op school. Hierbij hoort een ook voorbereidende les en het Denkpakket, waarin de zoektocht naar het eigen perspectief centraal staat. Net zo als in het buitenschoolse programma.

JONGE HARTEN XL

Bij Jonge Harten XL werkt Jonge Harten elk jaar met een partner/partners samen die een meerdaags programma aanbiedt op de school. Deze dagen bestaan uit verschillende workshops, een voorstelling en of theatrale interventies. Dit jaar werkt Jonge Harten samen met De Noorderlingen, Gebied-B en De Steeg.

JONGE HARTEN DIGITAAL

Naast een live bezoek aan theater, bieden we dit jaar ook een digitaal programma aan. Dit om een theaterbezoek zo laagdrempelig mogelijk te houden. De online voorstelling die de leerlingen te zien krijgen is speciaal ontwikkeld als kwalitatief alternatief voor het theaterbezoek. Daarnaast kunnen we met deze online voorstelling inspelen op de eventueel veranderende maatregelen.

BIJBEHORENDE VOORSTELLINGEN

Bekijk hier alle bijbehorende voorstellingen

Jonge Harten

FUTURE IS COMING

Shape it, be it, own it!