Middenbouw Educatie - Jonge Harten

MIDDENBOUW

Middenbouwleerlingen zijn al iets verder in hun zoektocht naar zichzelf en toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom richt Jonge Harten zich in het middenbouwprogramma op het aanbieden van nieuwe perspectieven van leerlingen en het verdiepen van hun eigen perspectief. Hiervoor bieden we programma’s aan die binnen of buiten school plaatsvinden. Bij alle van deze programma’s ga je met een klas klassikaal naar dezelfde voorstelling.

Jonge Harten naar het podium

Met je klas bezoek je een voorstelling in een theater in Groningen. Mocht je school in de buurt van het theater zitten, kunnen jullie natuurlijk gewoon op de fiets komen. Zit je school iets verder weg? Dan biedt Jonge Harten, Jonge Harten Onderweg aan. Jonge Harten regelt dan het vervoer tegen een gereduceerd tarief. Jonge Harten Onderweg brengt leerlingen naar een voorstelling naar keuze en na afloop zetten we hen natuurlijk weer bij school af.

Jonge Harten naast de deur

Voor sommige scholen is het lastig om het Jonge Harten theaterfestival te bezoeken, vanwege de grote afstand of de lange
reistijd. Daarom organiseert Jonge Harten voorstellingen in de theaters buiten Groningen onder de noemer Jonge Harten Naast De Deur. Welke theaters dit zijn, hangt van de aanvragen af. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Jonge Harten op school

Jonge Harten kan ook een voorstelling bij jou op school programmeren. In nauw overleg met de school wordt er een geschikte ruimte gezocht en wordt de voorstelling één of meerdere keren op school gespeeld. Heb je interesse in het bezoeken van een voorstelling op Jonge Harten? Of heb je nog vragen over de mogelijkheden voor jouw school? Neem dan contact op met Anne, anne@jongeharten.nl

BIJBEHORENDE VOORSTELLINGEN

Bekijk hier alle bijbehorende voorstellingen

Join the Jonge Harten Family

Word crew member bij Jonge Harten 2022

Choose your battles