Doe mee aan de FIELD dagen van Jonge Harten - Jonge Harten

Doe mee aan de FIELD dagen van Jonge Harten

Ben jij een jonge maker? Studeer je aan een kunstvakopleiding? Heb je net je diploma maar weet je (nog) niet zo goed waar te beginnen? Of ben je al begonnen maar heb je geen idee waar het naartoe moet? Iedereen die bezig is om maker te zijn of te worden is welkom tijdens onze FIELD dagen. Deze dagen zijn om uit te wisselen, masterclasses te volgen en het werk van jonge (en minder jonge) makers te bezoeken.

FIELD dagen

De FIELD dagen zijn een nieuw programmaonderdeel binnen Jonge Harten. Ze zijn ontstaan vanuit de behoefte aan meer contact met jonge (studerende) makers. Om af te stemmen, gelijkwaardig te informeren en te inspireren. We willen ook graag met jou in gesprek over de toekomst van onze sector en wat Jonge Harten Festival voor jou kan betekenen in de toekomst.

FIELD is in het leven geroepen om de band met jong talent aan te scherpen en zowel de kunstenaars als het festival de kans te geven om op langere termijn mensen te ondersteunen en hun “dromen” tot ontplooiing te laten komen. We richten ons in het bijzonder tot studenten waarvan we (na gesprekken en voorstellingen) het gevoel hebben dat ze zich als maker verbinden met de wereld daarbuiten. Op een bewuste, kritische en eigenzinnige manier.

Een onderdeel van FIELD dagen is ROUTE. Op bijzondere plekken in de stad maken jonge makers een interventie speciaal voor brugklassers. Op donderdag 25 november zal de eerste versie van ROUTE in première gaan, voor volgend jaar wordt er een open call uitgeschreven.

We zoeken jou!

Wil jij sparren over hoe theater er in de toekomst uit moet zien? Heb je ideeën die je met ons en je medemakers wilt delen? Wil je geïnspireerd worden door fantastische theatermakers? Ben je nog nooit in Groningen geweest? Kom, we zien je graag!

FIELD / FIELD XL

Wil je weten wat het programma is deze dagen? Check dan hier het FIELD programma of het hier FIELD XL programma.