Jonge Harten 2021: we gaan door! - Jonge Harten

Jonge Harten 2021: we gaan door!

We hebben heel goed nieuws! Na de persconferentie van afgelopen vrijdag kunnen we gelukkig vertellen dat Theaterfestival Jonge Harten 2021 doorgaat! Momenteel herschikken we in overleg met artiesten en partners de puzzel van het festival een beetje. Zijn we aan het kijken hoe alles precies vorm krijgt en welke aanpassingen we nog moeten maken. Hierbij houden we ons natuurlijk aan de op dit moment geldende maatregelen.

Wat nu zeker is, is dat Jonge Harten 2021 een festival wordt met veel mooie verschillende voorstellingen, waarbij de blik op de toekomst centraal staat. Want juist nu, is kijken naar de toekomst zo belangrijk. En bij dit kijken naar de toekomst, hoort natuurlijk ook stilstaan bij hoe het nu met ons gaat en is er ruimte voor herstel. Dit en nog veel meer vind je terug in de programmering van deze editie. Heb jij nog geen kaartje gekocht? Kijk dan op onze website.

Zelfs zonder het vertrouwde Festivalhart dit jaar, zijn wij heel blij dat we jou alsnog in het theater kunnen verwelkomen, we je mooie en bijzondere voorstellingen kunnen laten zien en dat we elkaar kunnen blijven ontmoeten.

Ondanks dat Jonge Harten 2021 wel door kan gaan, geldt dit helaas niet voor elke culturele activiteit. We leven dan ook mee met hen voor wie de persconferentie een andere uitwerking heeft.

*Als je voor een programmaonderdeel een kaartje hebt gekocht en deze gaat helaas toch niet door, dan ontvang je hierover van ons bericht.