Jonge Harten zoekt: Educatie maker stagiair(e) - Jonge Harten

Jonge Harten zoekt: Educatie maker stagiair(e)

Heb jij een groot hart voor theater en onderwijs? En barst jij van creatieve ideeën die jij graag met jonge mensen uitvoert? Dan ben je bij ons aan het goede adres.   

Wie zijn wij ? 

JONGE HARTEN THEATERFESTIVAL
negendaags theaterfestival voor, door en met jonge mensen (12-29 jaar). Over onderwerpen die ertoe doen, die blijven hangen. Voorstellingen die je uitdagen om niet op safe te spelen. Soms ongemakkelijk, vaak herkenbaar, maar altijd reden tot gesprek.  Jonge Harten vindt dit jaar plaats van 17 t/m 25 november 2023. Voor ons festival zijn we op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en proactieve educatie maker stagiair(e).

Taken

Als educatie maker stagiair(e) houd je je bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van het educatieprogramma. Je ontwikkelt educatie voor leerlingen in het voortgezet onderwijs, geeft workshops en helpt bij de organisatie van de schoolvoorstellingen. Je wordt aangestuurd door het educatieteam van het festival, en helpt bij:

  • ondersteuning educatie afdeling;
  • educatie materiaal ontwikkelen en uitvoeren;
  • workshops geven aan scholieren alle leeftijden en niveaus (vo);
  • tijdens de schoolvoorstellingen zaaldienst en evt. vrijwilligers aansturen.

Functie-eisen:

  • je bent creatief, proactief, gestructureerd;
  • je hebt een groot hart voor theater en onderwijs;
  • je bent minimaal twee dagen beschikbaar in de periode september t/m begin december (tijdens het festival fulltime beschikbaar)

Wat biedt Jonge Harten jou?

Je krijgt de unieke mogelijkheid om het festival zowel voor als achter de schermen mee te maken. Je werkt in een jong en enthousiast team en kunt contacten en werkervaring opdoen in de theater- en festivalwereld! Er is een stagevergoeding beschikbaar gebaseerd op CAO Theater en Dans 2022-2023.

Zie jij deze functie helemaal zitten en ben jij vanaf september 2023 beschikbaar? Stuur dan een motivatie (in wat voor vorm dan ook) en CV voor 1 juni 2023 naar info@jongeharten.nl.

Locatie

Jonge Harten
Bloemsingel 2-1
9712 KZ Groningen