Jonge Harten zoekt: Stagiair(e) productie - Jonge Harten

Jonge Harten zoekt: Stagiair(e) productie

Heb jij een groot hart voor theater en onderwijs? En barst jij van creatieve ideeën die jij graag met jonge mensen uitvoert? Dan ben je bij ons aan het goede adres.   

Wie zijn wij ? 

JONGE HARTEN THEATERFESTIVAL
negendaags theaterfestival voor, door en met jonge mensen (12-29 jaar). Over onderwerpen die ertoe doen, die blijven hangen. Voorstellingen die je uitdagen om niet op safe te spelen. Soms ongemakkelijk, vaak herkenbaar, maar altijd reden tot gesprek.  Jonge Harten vindt dit jaar plaats van 17 t/m 25 november 2023. Voor ons festival zijn we op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en proactieve stagiair(e) productie.

Taken

Als productie-stagiair werk je in de spil van het festival en kom je in aanraking met alles wat er komt kijken bij de voorbereiding en uitvoering van het festival. Zo divers als het festival is, zo divers is ook je werk. Je wordt aangestuurd door de productieleider en ondersteunt bij alle productiewerkzaamheden in de periode voorafgaand aan en tijdens het festival, zoals:  

  • contact opnemen en onderhouden met de theatergezelschappen;
  • afstemming met de speellocaties, locatiemanagement;
  • hospitality, ontvangst en overnachtingen theatergezelschappen;
  • organisatie van randprogramma;
  • logistieke planning;
  • algemene ondersteuning productie.

Functie-eisen

  • je bent zelfstandig, proactief en werkt gestructureerd;
  • je bent sociaal sterk, stressbestendig en goed in plannen en organiseren;
  • je hebt affiniteit met podiumkunsten;
  • je bent minimaal  3 dagen beschikbaar in de periode september t/m half december en tijdens het festival fulltime.  

Wat biedt Jonge Harten jou? 

Jonge Harten is een kweekvijver van talent, zowel voor als achter de schermen. Je krijgt de unieke mogelijkheid om het festival in al zijn aspecten mee te maken en te leren over alle facetten die bij de organisatie hiervan komen kijken. Je werkt met een jong en enthousiast team en kunt contacten en werkervaring opdoen in de theater- en festivalwereld. Er is een stagevergoeding beschikbaar gebaseerd op CAO Theater en Dans 2022-2023.

Zie jij deze functie helemaal zitten en ben jij vanaf september 2023 beschikbaar? Stuur dan een motivatie (in wat voor vorm dan ook) en CV voor 1 juni 2023 naar info@jongeharten.nl. Kijk op www.jongeharten.nl  voor meer informatie over het festival.

Locatie

Jonge Harten
Bloemsingel 2-1
9712 KZ Groningen