Kom jij het docententeam van Jonge Harten versterken? - Jonge Harten

Kom jij het docententeam van Jonge Harten versterken?

Vacature – Docententeam Jonge Harten 

 

Heb jij een groot hart voor theater en onderwijs? En heb jij de skills waarmee je een groep jongeren kan uitnodigen om het gesprek aan te gaan over onderwerpen die er toe doen? Om ze te activeren en enthousiasmeren? En wil je je hierin verder ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het goede adres.   

Wie zijn wij ? 

JONGE HARTEN THEATERFESTIVAL
Jonge Harten is een negendaags festival voor jongeren vol theater, performance, dans, workshops en meer in Groningen. Op Jonge Harten bepalen theatermakers de agenda. Niet politici, wetenschappers of multinationals, zoals dat op zoveel andere plekken gebeurt. Samen geven zij hun blik op de toekomst. Maar de toekomst vormgeven zonder jongeren kan niet, zij zijn tenslotte de toekomst. Daarom word je als jongere op Jonge Harten uitgenodigd om jezelf als maker van je eigen leven te zien en je stem te laten horen. Jonge Harten vindt dit jaar plaats van 17 t/m 25 november 2023. 

Taken

Als docent in het Jonge Harten docententeam houd je je bezig met het uitvoeren van het educatieprogramma dat ontwikkelt is voor het festival. Je gaat langs verschillende scholen (VO en MBO), geeft daar workshops die uitnodigen tot gesprek en begeleid de klassen als ze de voorstellingen bezoeken. Je wordt aangestuurd door het educatieteam van het festival. 

Functie-eisen:

  • Je bent creatief, proactief, gestructureerd;
  • Je hebt een groot hart voor theater en onderwijs;
  • Je staat sterk in je schoenen voor verschillende groepen jongeren. 
  • Je bent geïnteresseerd in de belevingswereld van jongeren en hun verhaal. 
  • Je bent in de maand november doordeweeks minstens 2 dagen beschikbaar en tijdens het festival alle doordeweekse dagen (17, 20, 21, 22, 23, & 24 november). 
  • Je wilt je graag verder ontwikkelen als docent in het werken met jongeren van het VO en MBO 

Wat biedt Jonge Harten jou?

Je krijgt de unieke mogelijkheid om het festival zowel voor als achter de schermen mee te maken. Je werkt in een jong en enthousiast team en kunt contacten en werkervaring opdoen in de theater- en festivalwereld! We organiseren een dag voor alle docenten, waarin je een training krijgt van het artistieke en educatieve team, waarin ook je eigen leervragen aan bod kunnen komen. Er is een vergoeding beschikbaar gebaseerd op CAO Theater en Dans 2022-2023.

Zie jij dit helemaal zitten en ben jij de maand november 2023 beschikbaar? Stuur dan een motivatie (in wat voor vorm dan ook) en CV voor 15 september 2023 naar info@jongeharten.nl.

Locatie

Jonge Harten
Bloemsingel 2-1
9712 KZ Groningen