Verdiepingsprogramma Jonge Harten - Jonge Harten

Verdiepingsprogramma Jonge Harten

Tijdens Jonge Harten is er zeker meer te doen dan voorstellingen bezoeken. In het verdiepingsprogramma kun je zoals gezegd verdiepen, maar ook verhouden en mengen in gesprekken en kan je zelf op het podium staan. Het gehele verdiepingsprogramma bestaat uit 4 verschillende Masterclasses, 2 Talks en 2 Werksessies.

De Masterclasses zijn voor iedereen toegankelijk en kosten € 5 per Masterclass. Er is een Masterclass van Erik Bos/15, een Masterclass met Lotte van den Berg/Building Conversation, de Masterclass LostWords door Pricilla Vaudelle, de Masterclass DE ROUTE/Hanne Timmers. Daarnaast zijn er twee talks die iedereen gratis kan bijwonen. De eerste op woensdag 24 november 13.00 uur van De Denker des Vaderlands en Club NEL en de andere op vrijdag 26 november om 13.00 uur van TALK: Culture Counselor x Relate Radio.

Daarnaast zijn er nog 2 werksessies die ietwat meer besloten zijn, maar waar we zeker over willen vertellen!

Werksessie NOORDSTAAT x HIIIPOWER
Op zaterdag 19 november werken de artiesten van Noordstaat en HIIIPOWER samen in de studio aan nieuw werk. Een evenement op uitnodiging, maar schroom niet als je hier meer over wilt weten om ons een mail te sturen. Op zaterdag 20 november 19.30 is er in het Festivalhart een luistersessie waarin ontstaan werk aan elkaar en publiek getoond wordt. 

Liedje in 1 dag
Op maandag 22 november geeft Stan Vreeken samen met Matsu Fox (theatermaker en muzikant bij Club NEL) een workshop waarin ze een liedje in 1 dag maken. Stan Vreeken en Mats Voshol zijn muzikanten die beide spelen in de voorstelling Het Spektakel. Ze hebben veel ervaring met het schrijven van liedjes en het produceren van muziek. (Spotify: Stan Vreeken en Matsu Fox)

In deze workshop zullen zij de jongeren begeleiden in het vinden van hun eigen stem om vervolgens een eigen nummer te maken. Stan en Mats begeleiden bij het schrijven van de teksten en het componeren van de muziek. De thematiek van de liedjes komt voort uit de voorstelling. Het uitgangspunt is: wat zie je wanneer je echt goed kijkt.