Word jij maker van DE ROUTE op Jonge Harten? - Jonge Harten

Word jij maker van DE ROUTE op Jonge Harten?

Voor het festivalonderdeel DE ROUTE zoekt Jonge Harten makers die aankomende editie hun concept of idee tot uitvoering willen brengen.

DE ROUTE is een onderdeel van Jonge Harten, waarbij brugklassers hun eigen route kiezen door de stad. Jonge kunstenaars en jongeren ontmoeten elkaar en maken kennis met elkaars leefwerelden. Er wordt geëxperimenteerd met verschillende vormen van theater. Het doel is om het jonge publiek een inkijk te geven in de wereld van de (podium)kunst en jonge kunstenaars kennis te laten maken met een jong publiek. Voor de editie van 2022 is het festival hiervoor op zoek naar nieuwe concepten en ideeën.

WAT

Ontwerp een theatrale interactie voor een doelgroep van 12 en 13 jarigen, waarbij de ontmoeting tussen twee werelden (jij als kunstenaar en de jongere) centraal staat. De interactie mag maximum 15 minuten duren, speelt op een gezamenlijk nader te bepalen plek (in de stad Groningen) en moet meerdere keren op één dag kunnen spelen voor telkens een groep van ongeveer 20 jongeren. Vele vormen zijn daarbij mogelijk.

HOE

Bezorg ons jouw idee vòòr 15 juni 2022 via gregory@jongeharten.nl, en wie weet wordt jouw concept uitgekozen om realiteit te worden tijdens de volgende editie van Jonge Harten. De uitgekozen concepten krijgen elk een budget van € 1500, een verblijf op het festival en artistieke begeleiding tijdens de uitwerking van het idee. De ROUTE vindt dit jaar plaats op donderdag 24 november 2022.

 

Meer nieuws