Afterparty Clash

Clash

 • Prijs

  € 5,- inclusief welkomsdrankje

 • Party code

  Dit is een feestje waar we geen alcohol schenken

 • toegankelijkheid

  DOT is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

 • Kijkwijzer i

  Stage

CLASH = FRESH

De STAGE dag van Jonge Harten wordt afgesloten met een vette party door Clash. Als je naar Clash gaat dan ervaar je de vibe van een festival, de kunstzinnige ervaring van een performance, de verrassing van een achtbaan en de gekte van een rave.

Elke editie van de Clash Series, gaat Clash een samenwerking aan met verschillende partners uit de wereld van theater, muziek, beeldende kunst, film, clubcultuur en wetenschap. Zo is elke editie even tof, maar toch ook heel anders! 

Line up

🟡 NITE Industry Training 🟡 Revlo 🟡 XYUSUFBOSS “LÍX miniperformance” 🟡 Piano Daniel 🟡 Daddy Longdick 🟡 Nelis 🟡
 
CLASH = FRESH is voor jongeren van 14-21 jaar. 23 april, van 21:00-01:00 in DOT. Het recept is wat je van Clash gewend bent: DJ’s, performances, gekkigheid… Alleen geen alcohol!

 

 

Join the Jonge Harten Family

Word crew member bij Jonge Harten 2022

Word diehard theaterfan, koop een Festivalticket!

JONGE HARTEN 2020 IN DRIE GROTE LIJNEN

Jonge Harten biedt natuurlijk een lekker divers programma, maar waar begin je dan met kiezen? Om de boel enigszins te verhelderen hebben we drie grote lijnen waar we ons dit jaar op focussen en die je dus terugziet in ons programma. Zodat jij makkelijk kunt kiezen welke lijn het beste bij je past en waar jij op dit moment zin in hebt. Hieronder heb je onze lijnen op een rijtje. Waar ga jij voor?

Field

Laat je stem horen!

Wat je te zeggen hebt is van belang. De wereld heeft jouw geluid nodig. Laat je stem horen net als de makers en performers in deze voorstellingen.

Masterclasses

Noodzaak

Het moet nu!Na een tijd van corona is het tijd om na te denken hoe we verder willen, waar we veranderingen willen maken en hoe we willen herstellen. Want hoe gaat het eigenlijk met ons? Hoe gaat het eigenlijk met jou? Wat willen we nu aan de wereld vertellen? En wat wil de wereld ons vertellen? Welke onderwerpen moeten er nu op de agenda komen te staan?

Rolmodel

Voor wie ben jij een rolmodel? En op welke manier wil je dat uitdragen? Wie zijn jouw rolmodellen? En welke stemmen mogen er volgens jou meer gehoord worden? Laat onze (theater)makers jou gidsen om jouw stem te vinden en te laten horen. Laat hen tijdens ons festival een rolmodel voor je zijn en laat je inspireren.

Stage

Voorstellingen voor en door jongeren op het podium.

Talk

Toekomst

Hoe we het ook wenden of keren de toekomst die komt er wel. En hoe die eruit gaat zien, daar hebben we zelf invloed op. Wat hoop jij dat de toekomst jou gaat brengen?

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen nood: stuur een mailtje naar info@jongeharten.nl en vraag om nadere toelichting. Vermeld de titel van de voorstelling en waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben (is dit iets om met mijn vriend/vriendin naartoe te gaan? het is misschien wel grappig maar toch niet vulgair? dat soort vragen). De programmeurs van het festival geven je dan persoonlijk het verlossende antwoord!