Clash

Clash

  • Prijs

    < 29 € 10,-
    > 29 € 15,-

  • Kijkwijzer i

    #thesensorial

Bereid je voor op een lange nacht vol te gekke moves, glitters, kunst en muziek!

Clash organiseert samen met Jonge Harten de toegift van het festival, een nacht waar je hoofd nog even van blijft draaien als je thuiskomt. In verschillende ruimtes van het Grand Theatre kun je op ontdekkingsreis langs performances, DJ-sets en kunstobjecten.

Stichting Clash organiseert evenementen waar je op een knetterende manier kennismaakt met de beste kunst en elektronische muziek.

Clash duurt gewoon tot 03.00 in de nacht, geen reden voor vroeg vertrek dachten wij zo! 

LINE UP:

Rae Parnell, Orlando Haynes
– Vogue Workshop and Performance
> aanmelden workshop <

Jos Jacob, timnotsimon, GAAR kostuums
– Fashion performances

Fafi Abdel Nour, Cracken, Geert Jan
– Disco and House DJ’s (presented by Raw Cuts)

Muxingye Chen, Sun Mass
– Installation and live performances (presented by Raw Cuts)

DJ Spoorbiels & friends:
– Bob, Tristam, Coco, Jannes, Mark

Jonge Harten Goes Intimate

Een intiemere editie dan je van Jonge Harten gewend bent. Vanaf nu hebben we samen nog meer oog voor details, reflectie en voor verbinding. Nog meer oog voor iedereen in het bijzonder. Nog meer oog voor intimiteit op afstand.

Intiem? wat is dat?!

Jonge Harten presenteert theatermakers die niet alleen heel goed zijn maar vaak ook jong en onbekend.

Daarom is er een kijkwijzer om je te helpen bij het maken van een bij jou passende keuze uit het boordevolle programma.

Maar let op: de kijkwijzer geeft geen absolute waarheden. Er staat niet dat een voorstelling grappig is. Want hoe je een voorstelling beleeft is subjectief en wat jij grappig vindt, vindt een ander misschien juist tragisch. Daarom (en ook om onszelf een beetje in te dekken) houden we een slag om de arm en geeft de kijkwijzer alleen aan welke mogelijke effecten een voorstelling op jou kan hebben. We hebben er vier vastgesteld en bij elke voorstelling staat het icoontje van het effect dat wij het meest waarschijnlijke vinden. En soms nog een tweede, als bijeffect.

#thesensorial

Iedereen heeft het altijd over kijken naar theater, maar waar zijn de andere zintuigen gebleven? Kijken we echt alleen nog maar? Wat voel, ruik of hoor jij? Daar zijn we benieuwd naar. Wat gebeurt er als je speelt met je zintuigen? Je sommige uitzet en anderen extra hard aan? Voorstellingen die onder #thesensorial vallen schudden je zintuigen wakker! Ze triggeren je om de wereld eens anders te beleven. Welk zintuig zet jij als eerste in?!

#thesocial

Theater is niet altijd ‘leuk’ (al zitten die voorstellingen ook zeker in ons programma), maar je ziet altijd een voorstelling die je aan het denken zet. Voorstellingen die soms ongemakkelijk zijn, maar die gaan over de wereld om je heen in al haar kleuren. We dagen je graag uit om je eigen persoonlijke kijk op die wereld vorm te geven. Onderwerpen die nu nog taboe zijn, zijn bij ons de nieuwe mainstream. Sommige thema’s vinden wij zo belangrijk dat we benieuwd zijn naar wat jij erover denkt. Het levert niet altijd een gemakkelijk gesprek op, maar wel eentje waardoor we elkaar misschien beter leren kennen. Deze voorstellingen herken je aan de stempel #thesocial.

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen nood: stuur een mailtje naar info@jongeharten.nl en vraag om nadere toelichting. Vermeld de titel van de voorstelling en waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben (is dit iets om met mijn vriend/vriendin naartoe te gaan? het is misschien wel grappig maar toch niet vulgair? dat soort vragen). De programmeurs van het festival geven je dan persoonlijk het verlossende antwoord!