Cow is a Cow is a Cow

Abhishek Thapar

Himanshi Parmar
 • Taal

  Engels

 • Prijs

  < 29 jaar € 15,-
  > 29 jaar € 20,-

  *bij de prijs zit eten in, mocht je last hebben van allergieën stuur een email naar info@jongeharten.nl voor meer informatie

 • Locatie

  Nader bekend te maken

 • Duur voorstelling

  60 minuten

 • Kijkwijzer i

  Change Perspectives

Welk merk zou je willen lanceren?

‘Cow is a Cow is a Cow’ duikt in de economie van de heilige koe in India. Abhishek Thapar neemt je mee langs een merklancering van op koeien gebaseerde producten en vers gekookte biryani. Hij graaft in zijn persoonlijke archief naar een vergeten bedrijfsidee, een nichemarkt die nog moet rijpen, een koe die uiteindelijk heilig moet worden en een ideologie die op het punt staat rebels te worden.

Jonge Harten Goes Intimate

Een intiemere editie dan je van Jonge Harten gewend bent. Vanaf nu hebben we samen nog meer oog voor details, reflectie en voor verbinding. Nog meer oog voor iedereen in het bijzonder. Nog meer oog voor intimiteit op afstand.

Intiem? wat is dat?!

JONGE HARTEN 2020 IN DRIE GROTE LIJNEN

Jonge Harten biedt natuurlijk een lekker divers programma, maar waar begin je dan met kiezen? Om de boel enigszins te verhelderen hebben we drie grote lijnen waar we ons dit jaar op focussen en die je dus terugziet in ons programma. Zodat jij makkelijk kunt kiezen welke lijn het beste bij je past en waar jij op dit moment zin in hebt. Hieronder heb je onze lijnen op een rijtje. Waar ga jij voor?

Change Perspectives

Elke dag kijk je door jouw ogen. Een moment met andermans blik kijken kan je wereld op z'n kop zetten, maar misschien ontdek je ook iets nieuws.

Extra Intimate

Wanna come even closer? Deze hete voorstellingen komen dichterbij dan je dacht dat nu kon. Safe en sexy.

Raise Your Voice

Wat je te zeggen hebt is van belang. De wereld heeft jouw geluid nodig. Laat je stem horen net als de makers en performers in deze voorstellingen.

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen nood: stuur een mailtje naar info@jongeharten.nl en vraag om nadere toelichting. Vermeld de titel van de voorstelling en waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben (is dit iets om met mijn vriend/vriendin naartoe te gaan? het is misschien wel grappig maar toch niet vulgair? dat soort vragen). De programmeurs van het festival geven je dan persoonlijk het verlossende antwoord!