HAAT

Silke van Kamp

Mees Walter
 • Taal

  Nederlands

 • Prijs

  < 29 jaar € 10,-
  > 29 jaar € 15,-

 • Locatie

  Grand Theatre

 • Duur voorstelling

  75 minuten

 • Kijkwijzer i

  Change Perspectives

Waar gaat jouw bloed van koken?

In HAAT beweeg je je langs radicale gedachten en overtuigingen van anderen. In HAAT komen verschillende extreme stemmen aan het woord die je met hun woede proberen (uit) te lokken. Wanneer wordt iemand anders haat ook die van jou? Radicale woede sluimert namelijk in elke hoek van de wereld. Voor je het weet ben je er onderdeel van. Samen met haar vurige acteurs legt theatermaker Silke van Kamp bloot hoe (maatschappelijke) woede om kan slaan in extremisme. Welke kant kies jij?

Festivaltickets!!

Word jij onze theateraddict en koop je een Festivalticket bij ons? Hierbij heb je meerdere voorstellingen voor een heel lekker prijsje!

Word diehard theaterfan, koop een Festivalticket!

JONGE HARTEN 2020 IN DRIE GROTE LIJNEN

Jonge Harten biedt natuurlijk een lekker divers programma, maar waar begin je dan met kiezen? Om de boel enigszins te verhelderen hebben we drie grote lijnen waar we ons dit jaar op focussen en die je dus terugziet in ons programma. Zodat jij makkelijk kunt kiezen welke lijn het beste bij je past en waar jij op dit moment zin in hebt. Hieronder heb je onze lijnen op een rijtje. Waar ga jij voor?

Change Perspectives

Elke dag kijk je door jouw ogen. Een moment met andermans blik kijken kan je wereld op z'n kop zetten, maar misschien ontdek je ook iets nieuws.

Extra Intimate

Wanna come even closer? Deze hete voorstellingen komen dichterbij dan je dacht dat nu kon. Safe en sexy.

Raise Your Voice

Wat je te zeggen hebt is van belang. De wereld heeft jouw geluid nodig. Laat je stem horen net als de makers en performers in deze voorstellingen.

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen nood: stuur een mailtje naar info@jongeharten.nl en vraag om nadere toelichting. Vermeld de titel van de voorstelling en waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben (is dit iets om met mijn vriend/vriendin naartoe te gaan? het is misschien wel grappig maar toch niet vulgair? dat soort vragen). De programmeurs van het festival geven je dan persoonlijk het verlossende antwoord!