Jonge Harten @HOME

Jonge Harten

Omhelzingspakket
  • Koop hier je pakket

    Je kunt hier je pakket kopen

     

    Je pakket wordt na het festival bezorgd/verstuurd. Zorg daarom dat je je volledige adresgegevens invult bij het afrekenen van het pakket.

Word nog meer Jonge Harten fan en koop het Jonge Harten @HOME Pakket!

Een pakket voorafgaand aan het festival om zo extra in de stemming te komen, om tijdens het festival het maximale uit je festivalbeleving te halen, of om na het festival thuis nog even na te genieten.

Wat krijg je dan?

De thuisvoorstelling BIMS van LostProject. Een coming of age voorstelling waarin vijf jongeren groots dromen over hun toekomst en mogelijkheden, alsof het grijze beton van de flats een canvas is waar alles op mogelijk is. In tegenstelling tot de buitenwereld waar ze door alle problematieken meer bezig zijn met overleven en niet opvallen. Maar in de flat… in de flat kun je dromen over alles. Ze hebben nostalgische gesprekken over opgroeien in de Bijlmer en kijken uit op hun wijk die aan het veranderen is. De meningen over deze veranderingen komen overeen maar zijn ook verdeeld.

Een waardebon van €25 van KUNSTPUNT waarmee je je eigen paradijsje helemaal kunt opleuken. Hiermee kun je een kunstwerk lenen uit de digitale catalogus en deze daarna ophalen of lekker thuis laten bezorgen.

Een omhelzingspakket van Emke Idema. Met negen dagen lang (tijdens Jonge Harten) een audioverhaal met bijpassende illustratie. Een mooi ritueel waarmee we even een arm om je heen slaan.

De uitvouwbare body scan van Werkplaats van de Woestijne. “The main thing is this, when you get up in the morning. You must take your heart in your two hands. You must do this every morning.”  – Grace Paley.
Maar hoe doe je dat eigenlijk, je hart vasthouden? En: hoe laten we het ook weer los? In het kader van het werk Oxygen Debt die ook op Jonge Harten speelt, schreef Bart van de Woestijne deze ‘Uitvouwbare bodyscan’, waarin je je lichaam letterlijk ruimte geeft.

En daarnaast natuurlijk ook nog wat andere praktische dingen, zoals een echte Jonge Harten muts, heerlijke chocola en water voor de kunst.

Jonge Harten @home koop je voor € 27,50 en kun je kopen tot 18 november. Let op: op=op

 

 

 

Jonge Harten

FUTURE IS COMING

Shape it, be it, own it!

JONGE HARTEN 2020 IN DRIE GROTE LIJNEN

Jonge Harten biedt natuurlijk een lekker divers programma, maar waar begin je dan met kiezen? Om de boel enigszins te verhelderen hebben we drie grote lijnen waar we ons dit jaar op focussen en die je dus terugziet in ons programma. Zodat jij makkelijk kunt kiezen welke lijn het beste bij je past en waar jij op dit moment zin in hebt. Hieronder heb je onze lijnen op een rijtje. Waar ga jij voor?

Field

Laat je stem horen!

Wat je te zeggen hebt is van belang. De wereld heeft jouw geluid nodig. Laat je stem horen net als de makers en performers in deze voorstellingen.

Masterclasses

Noodzaak

Het moet nu!Na een tijd van corona is het tijd om na te denken hoe we verder willen, waar we veranderingen willen maken en hoe we willen herstellen. Want hoe gaat het eigenlijk met ons? Hoe gaat het eigenlijk met jou? Wat willen we nu aan de wereld vertellen? En wat wil de wereld ons vertellen? Welke onderwerpen moeten er nu op de agenda komen te staan?

Rolmodel

Voor wie ben jij een rolmodel? En op welke manier wil je dat uitdragen? Wie zijn jouw rolmodellen? En welke stemmen mogen er volgens jou meer gehoord worden? Laat onze (theater)makers jou gidsen om jouw stem te vinden en te laten horen. Laat hen tijdens ons festival een rolmodel voor je zijn en laat je inspireren.

Stage

Voorstellingen voor en door jongeren op het podium.

Talk

Toekomst

Hoe we het ook wenden of keren de toekomst die komt er wel. En hoe die eruit gaat zien, daar hebben we zelf invloed op. Wat hoop jij dat de toekomst jou gaat brengen?

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen nood: stuur een mailtje naar info@jongeharten.nl en vraag om nadere toelichting. Vermeld de titel van de voorstelling en waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben (is dit iets om met mijn vriend/vriendin naartoe te gaan? het is misschien wel grappig maar toch niet vulgair? dat soort vragen). De programmeurs van het festival geven je dan persoonlijk het verlossende antwoord!