Masterclass Mohamed Yussuf Boss & Ruben Chi

Mohamed Yussuf Boss & Ruben Chi

  • Prijs

    € 5 > Kaartjes via Grand Theatre. 

  • Voor wie?

    Deze masterclass is voor mensen die al regelmatig dansen en die een ambitie hebben met dans iets te doen. 

  • Kijkwijzer i

    Stage

Op 23 april kun je meedoen met de STAGE dag van Jonge Harten. Een dag waarin we makende jongeren op het podium zetten en waarin je zelf mee kunt doen aan toffe masterclasses. Een van deze masterclass is van Mohamed Yusuf Boss en Ruben Chi.

Masterclass Mohamed Yusuf Boss en Ruben Chi; Each on teach one
Boss en Chi slaan de handen ineen en ontwikkelen vanuit de hiphopfilosofie van each one teach one een nieuw workshopformat voor lokale danscommunities. Hun maakpraktijken en de ontwikkeling daarin hebben een grote overlap: naast hun hiphoproots vinden zij elkaar als makers in het samenbrengen van uiteenlopende werelden en doelgroepen in hun (dans)werk. In de danslabs die ze ontwikkelen voor Moving Futures staat de vanzelfsprekende flow van kennisoverdracht van generatie op generatie en community building centraal. Deze workshop is voor mensen die al regelmatig dansen en die een ambitie hebben met dans iets te doen.

Jonge Harten

FUTURE IS COMING

Shape it, be it, own it!

JONGE HARTEN 2020 IN DRIE GROTE LIJNEN

Jonge Harten biedt natuurlijk een lekker divers programma, maar waar begin je dan met kiezen? Om de boel enigszins te verhelderen hebben we drie grote lijnen waar we ons dit jaar op focussen en die je dus terugziet in ons programma. Zodat jij makkelijk kunt kiezen welke lijn het beste bij je past en waar jij op dit moment zin in hebt. Hieronder heb je onze lijnen op een rijtje. Waar ga jij voor?

Field

Laat je stem horen!

Wat je te zeggen hebt is van belang. De wereld heeft jouw geluid nodig. Laat je stem horen net als de makers en performers in deze voorstellingen.

Masterclasses

Noodzaak

Het moet nu!Na een tijd van corona is het tijd om na te denken hoe we verder willen, waar we veranderingen willen maken en hoe we willen herstellen. Want hoe gaat het eigenlijk met ons? Hoe gaat het eigenlijk met jou? Wat willen we nu aan de wereld vertellen? En wat wil de wereld ons vertellen? Welke onderwerpen moeten er nu op de agenda komen te staan?

Rolmodel

Voor wie ben jij een rolmodel? En op welke manier wil je dat uitdragen? Wie zijn jouw rolmodellen? En welke stemmen mogen er volgens jou meer gehoord worden? Laat onze (theater)makers jou gidsen om jouw stem te vinden en te laten horen. Laat hen tijdens ons festival een rolmodel voor je zijn en laat je inspireren.

Stage

Voorstellingen voor en door jongeren op het podium.

Talk

Toekomst

Hoe we het ook wenden of keren de toekomst die komt er wel. En hoe die eruit gaat zien, daar hebben we zelf invloed op. Wat hoop jij dat de toekomst jou gaat brengen?

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen nood: stuur een mailtje naar info@jongeharten.nl en vraag om nadere toelichting. Vermeld de titel van de voorstelling en waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben (is dit iets om met mijn vriend/vriendin naartoe te gaan? het is misschien wel grappig maar toch niet vulgair? dat soort vragen). De programmeurs van het festival geven je dan persoonlijk het verlossende antwoord!