Safe Sex

Teddy’s Last Ride

 • Taal

  Engels

 • Prijs

  < 29 jaar € 7,50
  > 29 jaar € 12,50

 • Locatie

  Wordt nog bekendgemaakt

 • Duur voorstelling

  45 minuten

 • Kijkwijzer i

  Extra Intimate

Wat is intimiteit tijdens Corona?

We zitten allemaal vast in een wereld waarin ons contact met anderen beperkt is. Maar Teddy’s Last Ride wil jou juist in deze vreemde tijd ontmoeten! Je gaat met ze mee op een individuele droomreis naar een parallelle wereld waarin zij door middel van video, dans en muziek steeds dichterbij komen. Kunnen ze de afstand tussen jou en hen overbruggen? Safe Sex, 100% veilig!

Festivaltickets!!

Word jij onze theateraddict en koop je een Festivalticket bij ons? Hierbij heb je meerdere voorstellingen voor een heel lekker prijsje!

Word diehard theaterfan, koop een Festivalticket!

JONGE HARTEN 2020 IN DRIE GROTE LIJNEN

Jonge Harten biedt natuurlijk een lekker divers programma, maar waar begin je dan met kiezen? Om de boel enigszins te verhelderen hebben we drie grote lijnen waar we ons dit jaar op focussen en die je dus terugziet in ons programma. Zodat jij makkelijk kunt kiezen welke lijn het beste bij je past en waar jij op dit moment zin in hebt. Hieronder heb je onze lijnen op een rijtje. Waar ga jij voor?

Change Perspectives

Elke dag kijk je door jouw ogen. Een moment met andermans blik kijken kan je wereld op z'n kop zetten, maar misschien ontdek je ook iets nieuws.

Extra Intimate

Wanna come even closer? Deze hete voorstellingen komen dichterbij dan je dacht dat nu kon. Safe en sexy.

Raise Your Voice

Wat je te zeggen hebt is van belang. De wereld heeft jouw geluid nodig. Laat je stem horen net als de makers en performers in deze voorstellingen.

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen nood: stuur een mailtje naar info@jongeharten.nl en vraag om nadere toelichting. Vermeld de titel van de voorstelling en waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben (is dit iets om met mijn vriend/vriendin naartoe te gaan? het is misschien wel grappig maar toch niet vulgair? dat soort vragen). De programmeurs van het festival geven je dan persoonlijk het verlossende antwoord!