Stating the Obvious

Ingrid Berger Myhre

Anna van Kooij
 • Taal

  Engels

 • Prijs

  < 29 jaar € 10,-
  > 29 jaar € 15,-

 • Locatie

  De Machinefabriek

 • Duur voorstelling

  60 minuten

 • Credits

  Choreografie: Ingrid Berger Myhre Performers: Georgia Boddez, Calvin Ferdinando Carrier, Némo Flouret Componist: Lasse Passage Scenografie: Edwin Kolpa Techniek en lichtontwerp: Edwin van Steenbergen In conversation with Merel Heering Publiciteitsbeeld en teaser: Paul Sixta Productie: Dansateliers Co-productie: Jonge Harten Financieel ondersteund door: Fonds 21, Fonds Podiumkunsten, Fond for Lyd og bilde – Kultuurrådet, Gemeente Rotterdam, Zabawas.

 • Kijkwijzer i

  Change Perspectives

Wat is het en wie bepaalt dat?

Drie dansers geven zichzelf de opdracht een dans te maken in een theaterzaal en laten je vervolgens zien hoe deze ontstaat: van idee tot uitvoering. En terwijl ze dat doen vragen ze zich af waar het over gaat. Ze waren er een tijdje van overtuigd dat het over het maken van een vertaling ging. Of over de macht om te bepalen wat iets is. Maar misschien ook niet. Alles is een kwestie van interpretatie. Choreografe Ingrid Berger Myhre laat je in Stating the Obvious de grens voelen tussen weten en twijfelen. Wie bepaalt er uiteindelijk waar deze dans over gaat?

Jonge Harten Goes Intimate

Een intiemere editie dan je van Jonge Harten gewend bent. Vanaf nu hebben we samen nog meer oog voor details, reflectie en voor verbinding. Nog meer oog voor iedereen in het bijzonder. Nog meer oog voor intimiteit op afstand.

Intiem? wat is dat?!

JONGE HARTEN 2020 IN DRIE GROTE LIJNEN

Jonge Harten biedt natuurlijk een lekker divers programma, maar waar begin je dan met kiezen? Om de boel enigszins te verhelderen hebben we drie grote lijnen waar we ons dit jaar op focussen en die je dus terugziet in ons programma. Zodat jij makkelijk kunt kiezen welke lijn het beste bij je past en waar jij op dit moment zin in hebt. Hieronder heb je onze lijnen op een rijtje. Waar ga jij voor?

Change Perspectives

Elke dag kijk je door jouw ogen. Een moment met andermans blik kijken kan je wereld op z'n kop zetten, maar misschien ontdek je ook iets nieuws.

Extra Intimate

Wanna come even closer? Deze hete voorstellingen komen dichterbij dan je dacht dat nu kon. Safe en sexy.

Raise Your Voice

Wat je te zeggen hebt is van belang. De wereld heeft jouw geluid nodig. Laat je stem horen net als de makers en performers in deze voorstellingen.

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen nood: stuur een mailtje naar info@jongeharten.nl en vraag om nadere toelichting. Vermeld de titel van de voorstelling en waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben (is dit iets om met mijn vriend/vriendin naartoe te gaan? het is misschien wel grappig maar toch niet vulgair? dat soort vragen). De programmeurs van het festival geven je dan persoonlijk het verlossende antwoord!