TALK: Culture Counselor x Relate Radio 

Culture Counselor x Relate Radio 

  • Prijs

    Het bijwonen van deze talk is gratis. Maar je moet je wel even aanmelden..

  • Locatie

    Grand Theatre

  • Kijkwijzer i

    Talk

TALK: Culture Counselor x Relate Radio 

Consuela Esseboom noemt zichzelf The Culture Counselor. 

“Het duurt een leven lang om te leren leven. Dat proces wil zij graag versnellen! Door onderwijs over brein en gedrag en thema’s rondom emotionele intelligentie, hoop ik jou gereedschap mee te geven om helder op levenservaringen te kunnen reflecteren en wijzer in het leven te gaan staan. Met mijn praktijk The Culture Counselor streef ik ernaar mentaal welzijn van luxe naar norm te tillen.”

Specifiek het mentale welzijn als zwarte vrouw, in zwarte gemeenschappen staat centraal in haar werk en missie. Deze middag kan je mee praten/luisteren en al je vragen stellen. 

Dit programma is een mooie combinatie met Stamboom Monologen!

 

Jonge Harten

FUTURE IS COMING

Shape it, be it, own it!

JONGE HARTEN 2020 IN DRIE GROTE LIJNEN

Jonge Harten biedt natuurlijk een lekker divers programma, maar waar begin je dan met kiezen? Om de boel enigszins te verhelderen hebben we drie grote lijnen waar we ons dit jaar op focussen en die je dus terugziet in ons programma. Zodat jij makkelijk kunt kiezen welke lijn het beste bij je past en waar jij op dit moment zin in hebt. Hieronder heb je onze lijnen op een rijtje. Waar ga jij voor?

Field

Laat je stem horen!

Wat je te zeggen hebt is van belang. De wereld heeft jouw geluid nodig. Laat je stem horen net als de makers en performers in deze voorstellingen.

Masterclasses

Noodzaak

Het moet nu!Na een tijd van corona is het tijd om na te denken hoe we verder willen, waar we veranderingen willen maken en hoe we willen herstellen. Want hoe gaat het eigenlijk met ons? Hoe gaat het eigenlijk met jou? Wat willen we nu aan de wereld vertellen? En wat wil de wereld ons vertellen? Welke onderwerpen moeten er nu op de agenda komen te staan?

Rolmodel

Voor wie ben jij een rolmodel? En op welke manier wil je dat uitdragen? Wie zijn jouw rolmodellen? En welke stemmen mogen er volgens jou meer gehoord worden? Laat onze (theater)makers jou gidsen om jouw stem te vinden en te laten horen. Laat hen tijdens ons festival een rolmodel voor je zijn en laat je inspireren.

Stage

Voorstellingen voor en door jongeren op het podium.

Talk

Toekomst

Hoe we het ook wenden of keren de toekomst die komt er wel. En hoe die eruit gaat zien, daar hebben we zelf invloed op. Wat hoop jij dat de toekomst jou gaat brengen?

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen nood: stuur een mailtje naar info@jongeharten.nl en vraag om nadere toelichting. Vermeld de titel van de voorstelling en waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben (is dit iets om met mijn vriend/vriendin naartoe te gaan? het is misschien wel grappig maar toch niet vulgair? dat soort vragen). De programmeurs van het festival geven je dan persoonlijk het verlossende antwoord!