Crew

Doe festivalervaring op bij Jonge Harten!

Jonge Harten is enorm blij met alle medewerkers die zich ieder jaar inzetten om het festival weer tot een succes te maken, want zonder deze mensen zou ons festival niet kunnen bestaan. Wij zoeken voor ons festival in november nog mensen voor:

  • publieksbegeleiding;
  • kaartverkoop;
  • op- en afbouwwerkzaamheden.

Publieksbegeleiding
Jij ontvangt het publiek in het theater (of op locatie), staat het publiek te woord, controleert de kaartjes en zorgt ervoor dat iedereen op tijd in de zaal zit. Dit gaat altijd in goed overleg met de locatiemanager. Zit iedereen in de zaal? Mooi! Meestal kun jij mee de voorstelling in.

Kaartverkoop
Als kaartverkoper werk je vanuit het Festivalhart van Jonge Harten of op één van de voorstellingslocaties. Het grootste deel van de kaarten wordt in de voorverkoop op onze website verkocht, maar we bieden het publiek ook de mogelijkheid om kaarten in ons Festivalhart te kopen of een halfuur voor aanvang op de voorstellingslocatie. Werk je op een voorstellingslocatie? Dan kun je meestal mee de voorstelling in!

Op- en afbouwwerkzaamheden
Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Top, dan zoeken we jou! De opbouw werkzaamheden vinden grotendeels een paar dagen voor het begin van het festival plaats. Samen met de Productieleider en Ruimtelijk Vormgevers van Jonge Harten zorg jij ervoor dat het festival helemaal ready is om bezoekers te ontvangen. De meeste afbouw werkzaamheden vinden de dag na het festival plaats. In de week zelf hebben we af en toe hulp bij de op- en afbouw van decor nodig. Dit betekent dus over het algemeen dat jij tijdens het festival alle tijd hebt om voorstellingen en feestjes mee te pakken!

What’s in it for you
Naast ervaring in de festivalwereld en een exclusief kijkje achter de schermen, doe je door mee te helpen nieuwe contacten op, mag je voorstellingen bezoeken, krijg je munten die je kunt gebruiken in het Festivalhart en mag je gratis naar het eindfeest!

Klik hier om je aan te melden

Meer info nodig? Stuur dan een mailtje naar crew@jongeharten.nl.

Eten!..

Zoals je van ons gewend bent is er ook dit jaar weer een heerlijke festivalhap. Stay tuned voor meer info.

Iedere dag een bijzondere festivalhap!