Kaartverkoop

De kaartverkoop voor Jonge Harten 2021 zal starten rond oktober 2021.

Kaarten per voorstelling of Festivaltickets

Kaarten voor het Jonge Harten Theaterfestival (uitsluitend e-tickets) zijn te koop via www.jongeharten.nl/kaarten en een uur voorafgaand aan de voorstelling op de desbetreffende locatie. Je kunt je ticket laten scannen vanaf je smartphone, of uitprinten. Bijna alle voorstellingen op Jonge Harten hebben een speciale prijs voor bezoekers t/m 29 jaar.

FESTIVALTICKETS
Natuurlijk kun je voor elke voorstelling bij Jonge Harten los een kaartje kopen. Maar vind jij het moeilijk om een keuze te maken uit alle voorstellingen? KEUZESTRESS! Wij hebben de oplossing! Ga voor een Festivalticket. Met een Festivalticket kun je verschillende voorstellingen gedurende het hele festival zien voor een heel lekker prijsje! Je kunt kiezen uit light (enthousiasteling), medium (fan) en bold (de diehard theaterfan!).

HOE WERKT DAT?!
Je kiest van te voren de voorstellingen uit waar je heen wilt. Deze voorstellingen kunnen op dezelfde dag zijn maar ook op verschillende plaatsvinden. Kijk wel even goed naar de begin- en eindtijden van een voorstelling, zodat je zeker weet of ze gecombineerd kunnen worden.

Een Festivalticket is persoonsgebonden, je kan per aangeschaft Festivalticket één ticket per voorstelling boeken. De voorstelling Shake, Shake, Shake in De Oosterpoort is niet te bezoeken met een Festivalticket.

👇 Klik hier👇 👇 Klik hier👇 👇 Klik hier👇

Festivalticket Light (€ 15/ € 20 (>29 jaar))
3 voorstellingen tijdens Jonge Harten.

Festivalticket medium (€ 27,50/ € 32,50 (>29 jaar))
6 voorstellingen tijdens Jonge Harten.

Festivalticket bold (€ 40/€ 45 (>29 jaar))
9 voorstellingen tijdens Jonge Harten.

👆 Klik hier 👆👆 Klik hier 👆 👆 Klik hier 👆

Ruilen
Gekochte kaarten kunnen tot 24 uur voor de voorstelling geruild worden via tickets@jongeharten.nl. Vermeld hierbij duidelijk om welke voorstelling het gaat en waar je ze voor wilt ruilen. Deze regels gelden helaas niet voor Dagkaarten.

Hulp nodig bij kiezen?
Op de website van Jonge Harten vind je een zoekfunctie en diverse filters die je helpen bij het kiezen. Vind je het toch nog moeilijk om een keuze te maken? Stuur dan een mailtje naar info@jongeharten.nl of stuur een berichtje op onze social media.

Contact
Voor specifieke vragen over de kaartverkoop, e-tickets en bestellingen kun je een mail sturen naar tickets@jongeharten.nl. Je krijgt natuurlijk zo snel mogelijk antwoord op je vraag! Tijdens het festival kun je ook tussen 15:00 en 22:00 bellen naar 06 19 13 34 69.

Festivaltickets!!

Word jij onze theateraddict en koop je een Festivalticket bij ons? Hierbij heb je meerdere voorstellingen voor een heel lekker prijsje!

Word diehard theaterfan, koop een Festivalticket!