Kaarten - Jonge Harten

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor Jonge Harten start medio oktober 2023

Tickets voor Jonge Harten

Kaarten voor het Jonge Harten Theaterfestival (uitsluitend e-tickets) zijn te koop via www.jongeharten.nl/kaarten. Je kunt je ticket laten scannen vanaf je smartphone, of uitprinten. Bijna alle voorstellingen op Jonge Harten hebben een speciale prijs voor bezoekers t/m 29 jaar.

STAPELKORTING
Één voorstelling bekijken op Jonge Harten is natuurlijk leuk, maar meer is beter! En daarom geven wij stapelkorting. Vanaf 2 voorstellingen krijg je 50% korting op het 2e kaartje. Zo kun je nog voordeliger voorstellingen kijken op Jonge Harten. Niet gek wat ons betreft.

HOE WERKT DAT?!
Je kiest van te voren de voorstellingen uit waar je heen wilt. Deze voorstellingen kunnen op dezelfde dag zijn maar ook op verschillende dagen plaatsvinden. Kijk wel even goed naar de begin- en eindtijden van een voorstelling, zodat je zeker weet of ze gecombineerd kunnen worden. Nu kun je gaan kiezen welke voorstellingen je wilt. Stop er 2 in je mandje en korting scoren maar! De korting wordt vanzelf verrekend. Hoeveel korting krijg je? 50%  korting op het 2e kaartje. Lekker toch?!

Ruilen
Gekochte kaarten kunnen tot 24 uur voor de voorstelling geruild worden via tickets@jongeharten.nl. Vermeld hierbij duidelijk om welke voorstelling het gaat en waar je ze voor wilt ruilen.

Betalen 
Online kun je via Ideal en creditcard betalen. Ook kun je met een podiumcadeaukaart betalen, let op: deze kun je pas aanklikken als je al op betalen hebt gedrukt, dus vrij laat in het aankoopproces.

Geef een toegift
Koop en kaartje voor een ander! Voor € 10 kun je een extra kaartje kopen voor iemand die graag een Jonge Harten voorstelling zou bezoeken, maar niet de financiële mogelijkheden heeft. Samen met Stichting Quiet Groningen zorgen we ervoor dat jouw extra kaartje goed terecht komt. Samen armoede verzachten door elkaar te versterken is de missie van Quiet Groningen. Door  mensen in armoede te verbinden (Members) aan bedrijven (Sponsoren) en particulieren (Supporters) in de regio, zorgen zij dat iedereen meetelt en ertoe doet. Nadat je je eigen kaartje hebt gekocht voor Jonge Harten, heb je de mogelijkheid om een Geef een toegift kaartje te kopen.

Hulp nodig bij kiezen?
Op de website van Jonge Harten vind je een zoekfunctie en diverse filters die je helpen bij het kiezen. Vind je het toch nog moeilijk om een keuze te maken? Stuur dan een mailtje naar info@jongeharten.nl of stuur een berichtje op onze social media.

Contact
Voor specifieke vragen over de kaartverkoop, e-tickets en bestellingen kun je een mail sturen naar tickets@jongeharten.nl. Je krijgt natuurlijk zo snel mogelijk antwoord op je vraag! Tijdens het festival kun je ook tussen 14:00 en 23:00 bellen of whatsappen naar 06 16 266 798.

Join the Jonge Harten Family

Word crew member bij Jonge Harten 2023

Stay with the trouble