Crew

Word onderdeel van de Jonge Harten Crew in 2021!

Doe festivalervaring op bij Jonge Harten!

Jonge Harten is enorm blij met alle medewerkers die zich ieder jaar inzetten om het festival weer tot een succes te maken, want zonder deze mensen zou ons festival niet kunnen bestaan. Wij zoeken voor ons festival in november nog mensen voor:

  • publieksbegeleiding;
  • kaartverkoop.

* In verband met corona is nog niet alles omtrent de invulling van crewtaken voor dit jaar is duidelijk, maar hier komt zo spoedig mogelijk meer informatie over.

Publieksbegeleiding
Jij ontvangt het publiek in het theater (of op locatie), staat het publiek te woord, controleert de kaartjes en zorgt ervoor dat iedereen op tijd in de zaal zit. Dit gaat altijd in goed overleg met de locatiemanager. Zit iedereen in de zaal? Mooi! Meestal kun jij mee de voorstelling in.

Kaartverkoop
Als kaartverkoper werk je vanuit het Festivalhart van Jonge Harten of op één van de voorstellingslocaties. Het grootste deel van de kaarten wordt in de voorverkoop op onze website verkocht, maar we bieden het publiek ook de mogelijkheid om kaarten in ons Festivalhart te kopen of een halfuur voor aanvang op de voorstellingslocatie. Werk je op een voorstellingslocatie? Dan kun je meestal mee de voorstelling in!

What’s in it for you
Naast ervaring in de festivalwereld en een exclusief kijkje achter de schermen, doe je door mee te helpen nieuwe contacten op en mag je natuurlijk voorstellingen bezoeken!

Klik hier om je aan te melden

Meer info nodig? Stuur dan een mailtje naar crew@jongeharten.nl.

Festivaltickets!!

Word jij onze theateraddict en koop je een Festivalticket bij ons? Hierbij heb je meerdere voorstellingen voor een heel lekker prijsje!

Word diehard theaterfan, koop een Festivalticket!