Info - Jonge Harten

Kaartverkoop

KASSA

Kaarten voor het Jonge Harten Theaterfestival (uitsluitend e-tickets) zijn voorafgaand aan het festival te koop via www.jongeharten.nl. Je kunt je ticket laten scannen vanaf je smartphone of uitprinten. Bijna alle voorstellingen op Jonge Harten hebben een speciale prijs voor bezoekers t/m 29 jaar.

Tijdens het festival kun je ook langskomen bij de kassa in het Festivalhart. Deze is vanaf 17.00 uur tot 23.00 uur open.

STAPELKORTING
Één voorstelling bekijken op Jonge Harten is natuurlijk leuk, maar meer is beter! En daarom geven wij stapelkorting. Vanaf 2 voorstellingen krijg je 50% korting op het 2e kaartje (dit geldt alleen voor de jongerenprijs). Zo kun je als jongere nog voordeliger voorstellingen kijken op Jonge Harten. Niet gek wat ons betreft.

HOE WERKT DAT?!
Je kiest van te voren de voorstellingen uit waar je heen wilt. Deze voorstellingen kunnen op dezelfde dag zijn maar ook op verschillende dagen plaatsvinden. Kijk wel even goed naar de begin- en eindtijden van een voorstelling, zodat je zeker weet of ze gecombineerd kunnen worden. Nu kun je gaan kiezen welke voorstellingen je wilt. Stop er 2 in je mandje en korting scoren maar! De korting wordt vanzelf verrekend. Hoeveel korting krijg je? 50%  korting op het 2e jongerenkaartje. Lekker toch?!

CONTACT
Voor specifieke vragen over de kaartverkoop, e-tickets en bestellingen kun je een mail sturen naar tickets@jongeharten.nl. Je krijgt natuurlijk zo snel mogelijk antwoord op je vraag! Tijdens het festival kun je ook tussen 14:00 en 23:00 bellen of whatsappen naar 06 16 26 67 98. Voor alle andere vragen kun je een mailtje sturen naar info@jongeharten.nl of een berichtje achterlaten op onze social media.

RETOURNEREN
Gekochte kaarten kunnen tot 24 uur voor de voorstelling geruild worden via tickets@jongeharten.nl of via 06 16 26 67 98. Vermeld hierbij duidelijk om welke voorstelling het gaat en waar je ze voor wilt ruilen.

GEEF EEN TOEGIFT
Koop en kaartje voor een ander! Voor € 5,  € 10 of € 15 kun je een extra kaartje kopen voor iemand die graag een Jonge Harten voorstelling zou bezoeken, maar niet de financiële mogelijkheden heeft. Samen met Stichting Quiet Groningen zorgen we ervoor dat jouw extra kaartje goed terecht komt. Samen armoede verzachten door elkaar te versterken is de missie van Quiet Groningen. Door  mensen in armoede te verbinden (Members) aan bedrijven (Sponsoren) en particulieren (Supporters) in de regio, zorgen zij dat iedereen meetelt en ertoe doet. Nadat je je eigen kaartje hebt gekocht voor Jonge Harten, heb je de mogelijkheid om een Geef een toegift kaartje te kopen.

Jonge Harten 2024

Jonge Harten 2024 Will be from 15th - 23rd of November.

Stay with the trouble