Promoteam

Hoe verspreid je het Jonge Harten virus?

Ben jij creatief en loopt je hoofd over met gekke ideeën om Jonge Harten te promoten? Kom dan bij het promoteam! Zowel online als offline bedenken we jaarlijks de gekste acties. Een intensieve, leerzame en gezellige tocht tot de climax van het festival. Vanaf half oktober komen we één keer per week samen om te brainstormen en promotieacties op te zetten. Voorbeelden van promo-acties tijdens vorige jaren: silent disco in de bus richting het Zernike complex, een escape room in het Student Hotel, Off the beaten track winactie (weekendje weg i.s.m. Groningen Airport Eelde), live Jonge Harten Tinder op stapavonden.

Het team bestaat uit zowel Nederlandse als internationale mensen, dus het is ook een mooie kans om je vriendenkring en netwerk eens uit te breiden. Dit jaar is het promoteam onder leiding van Lynn Zwartsenburg. Naast promoteamleider bij Jonge Harten, is ze ook werkzaam bij het Groninger Museum en Marketing Groningen.

Dit jaar is het thema van het festival ongemak en herkenning. Als mens kun je je namelijk best vaak ongemakkelijk voelen in bepaalde situaties, maar hoe komt dat eigenlijk zo en benoemen we dit vaak niet? Terwijl het juist vaak herkenbaar is voor velen. Rondom dit thema zullen de promo-acties van dit jaar bedacht worden.

What’s in it for you? Onder andere:

  • een exlcusief kijkje achter de schermen bij een festival;
  • nieuwe werkervaring;
  • ontmoeten van nieuwe mensen en het uitbreiden van je netwerk in de culturele sector;
  • gratis naar een aantal voorstellingen tijdens het festival;
  • je krijgt leuke Jonge Harten goodies (t-shirt, drankjes in het Festivalhart, gratis kaart voor het eindfeest, etc.).

Wil je onderdeel worden van het promoteam? Stuur dan een mail naar info@jongeharten.nl. Vertel daarin kort wie je bent en waarom je graag onderdeel van het promoteam zou willen zijn. Je hoort dan z.s.m. van ons.

Update: het promoteam voor deze festivaleditie zit vol. Je kunt nog wel meedoen met Jonge Harten als crew member. Meer weten? Klik hier.

Eten!..

Zoals je van ons gewend bent is er ook dit jaar weer een heerlijke festivalhap voor €12,50. Kom langs in het Festivahart en koop bij de kassa je voucher om bij ons aan te schuiven!

Iedere dag een bijzondere festivalhap!